ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

KOMEK Fotoğrafçıları Tuz Gölü’nü Fotoğrafladı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK)’in 2016-2017 güz döneminde fotoğrafçılık branşındaki yaklaşık yüz kişiden oluşan KOMEK Fotoğraf Topluluğu Üyesi aktif kursiyer, pratik eğitimin bir parçası..

KOMEK Fotoğrafçıları Tuz Gölü’nü Fotoğrafladı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK)’in 2016-2017 güz döneminde fotoğrafçılık branşındaki yaklaşık yüz kişiden oluşan KOMEK Fotoğraf Topluluğu Üyesi aktif kursiyer, pratik eğitimin bir parçası olan fotoğraf çekimi gezilerinin dördüncüsünü Tuz gölüne gerçekleştirdi. Fotoğrafçılığın en iyi yansıma ve gün batımı çekim alanlarından biri olan Tuz Gölüne yılda en az iki kere etkinlik düzenleyen KOMEK, farklı foto grafik argümanlar getirerek daha güzel fotoğraflar üretmek için kurgular hazırlanmasına imkan sağlıyor.

Fotoğrafçılığın yaygınlaşmasının en önemli sebeplerinden birinin ülkemizin refah seviyesinin artmasının olduğunu ifade eden, KOMEK Fotoğraf öğretmeni ve Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa Binol, farklı kültürleri tanımanın kolaylaşması, seyahat eden kişilerin yoğunlaşması ve stres atmak isteyen insanların avantaj elde etmek amacıyla KOMEK’i tercih ettiklerini belirterek, KOMEK’in gerçekleştirdiği faaliyetlerle Konya’da sanatın, insanın ve şehrin gelişmesine katkı sağlandığını sözlerine ekledi. KOMEK’in Tuz Gölü’ne düzenlediği fotoğraf çekimi gezisi gün batımına kadar sürdü. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL