ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

KOMEK Yaz Okulları Final Gecesi İle Sona Erecek

Konya genelinde 71 merkezde 9-16 yaş arası 22 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen KOMEK Yaz Okulu, Dinimiz ve Değerlerimiz, Sanat ve Spor modülleri, yarışmaları, kültür gezileri, doğa yürüyüşleri ile Türkiye’ye örnek..

KOMEK Yaz Okulları Final Gecesi İle Sona Erecek

Konya genelinde 71 merkezde 9-16 yaş arası 22 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen KOMEK Yaz Okulu, Dinimiz ve Değerlerimiz, Sanat ve Spor modülleri, yarışmaları, kültür gezileri, doğa yürüyüşleri ile Türkiye’ye örnek oldu. Yaz Okulu’nda tatillerini dolu dolu geçiren ve yarışmalarda ödüller kazanan öğrenciler, 20 Ağustos Perşembe akşamı final gecesinde buluşacak.
       Konya Büyükşehir Belediyesi’nin KOMEK bünyesinde açtığı Yaz Okulu, Dinimiz ve Değerlerimiz, Sanat ve Spor modülleri, yarışmaları, kültür gezileri, doğa yürüyüşleri ile Türkiye’ye örnek oldu. Konya merkez ile Akşehir, Ereğli, Seydişehir, Beyşehir başta olmak üzere 21 ilçede gerçekleştirilen KOMEK Yaz Okulu’nda verilen derslerin yanında çeşitli faaliyetlerle güzel vakit geçirmeleri sağlanan öğrenciler; Bilim Merkezi, Mevlana Türbesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Çatalhöyük, Sille, Kelebekler Vadisi gibi tarihi ve turistik mekanları gezerek bilgi sahibi oldu. İlçelerdeki KOMEK Yaz Okulu öğrencileri de araçlarla Konya merkeze getirilerek şehir turuna katıldı. 1200 Suriyeli öğrencinin de bulunduğu, engelli öğrenciler için özel sınıfların oluşturulduğu KOMEK Yaz Okulu bünyesinde çeşitli dallarda yarışmalar da düzenlendi.
         KUR’AN-I KERİM OKUMA YARIŞMASI FİNALİ YAPILDI
        Siyer-i Nebi, satranç, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve yakan top dallarında turnuvalara katılarak ödüller kazanan öğrenciler son olarak Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasına katıldı. Hacıveyiszade Camii’nde kız ve erkekler için ayrı ayrı düzenlenen finale katılan öğrenciler, tilavetleri ile duygulandırdı.
        YAZ OKULU FİNAL GECESİ PERŞEMBE 20.30’DA
        Konya genelinde 71 merkezde 9-16 yaş arası 22 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen KOMEK Yaz Okulu’nda tatillerini en güzel şekilde değerlendiren öğrenciler, final gecesinde bir araya gelecekler. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 10 bin kişilik Spor ve Kongre Merkezi’nde 20 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.30’da yapılacak Yaz Okulu Ödül ve Sertifika Töreni’ne tüm Konya halkı davetli.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL