ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Konuk’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti

  BEYŞEHİR-Konya Şeker A.Ş’nin iştiraki olan Panagro Tarım ve Hayvancılık A.Ş’ye ait merkez Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesi’nde bulunan Et ve Süt Entegre Gıda Kompleksi’nin inşaatında çıkan yangının ardından Beyşehir Kaymakamı..

Konuk’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti

 

BEYŞEHİR-Konya Şeker A.Ş’nin iştiraki olan Panagro Tarım ve Hayvancılık A.Ş’ye ait merkez Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesi’nde bulunan Et ve Süt Entegre Gıda Kompleksi’nin inşaatında çıkan yangının ardından Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ün de aralarında olduğu bir heyet, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

 Ziyarete, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ın yanı sıra, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve beraberindeki bazı kamu yöneticileri katıldı.

        Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, ziyaret esnasında konuklarına yangının tesisin et bölümünde çıktığını belirterek; “40 milyon dolara yakın bir hasar var. Yaklaşık 165 milyon dolara mal olan bir tesisti. Et entegre tesisinin yaklaşık dörtte üçünü kaybettik” dedi.

                Ziyaretçiler de, çıkan yangından dolayı oldukça üzgün olduklarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL