ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Konuk’a Hayırlı Olsun Ziyareti

          BEYŞEHİR – Beyşehir’de İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Akparti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Çeler, Savaş Yılmaz, Ziraat Odası..

Konuk’a Hayırlı Olsun Ziyareti

          BEYŞEHİR – Beyşehir’de İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Akparti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Çeler, Savaş Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Adem Metli, Belediye Meclis Üyesi Hasan Takavcı’dan oluşan bir heyet Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 61. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Recep Konuk’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.
          Ziyarette Konya’nın Türkiye’nin yaşam kalitesi en yüksek, en hızlı gelişen ve büyüyen ili olduğunu söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı Konuk’a yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederken, “Konyaspor’a vermiş oldukları destekten dolayı da bir Konya’lı olarak teşekkür ediyorum” dedi.
          Konya’nın coğrafya olarak en büyük ilinin Konya olduğunu söyleyen Konuk; “Konya iki milyon insanın yaşadığı bir şehir. Her alanda çok daha iyi yerlerde olmalıyız. Futbolda da bu böyle. Ümit ediyorum orada da değişiklikler olacak. Bunu da topyekün birlikte başaracağız” dedi.
          Ziyarette Beyşehir’in turizm yapısı ve bu turizm değerlerinin daha fazla nasıl değerlendirilebileceği konuları da masaya yatırıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL