ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Konya’da Kar” Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Verildi

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının yoğun kar yağışının yaşandığı dönemde düzenlediği “Konya’da Kar” fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi. Dereceye giren eser sahiplerine ödüllerini takdim eden Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri..

“Konya’da Kar” Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Verildi

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının yoğun kar yağışının yaşandığı dönemde düzenlediği “Konya’da Kar” fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi. Dereceye giren eser sahiplerine ödüllerini takdim eden Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, yarışmaya katılan herkese teşekkür ederek, Yeni Büyükşehir Yasasıyla KOMEK’in ilçelerde de faaliyet gösterdiğini, bu dönem 180 aktif branşta eğitim verdiğini, bu güne kadar 450 binden fazla kursiyerin KOMEK’lerden faydalandığını dile getirdi. Konya’ya uzun yıllar sonra çok yoğun kar yağışı olduğunu hatırlatarak, şehir genelinde yaşanan güzellikleri kalıcı hale getirmek için sosyal medya üzerinden düzenlenen fotoğraf yarışmasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, daha sonra yarışmada ilk üçe giren Fatih Tavlan, Tahir Cevcek ve Burcu Başaran’ı tebrik ederek ödüllerini verdi.

KONYA’DA KAR FOTOĞRAF ALBÜMÜ BEĞENİ TOPLUYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının, Konya’da kar yağışı ile birlikte yaşanan güzellikleri kalıcı hale getirmek için facebook sayfası üzerinden düzenlediği “Konya’da Kar” fotoğraf yarışmasına 412 fotoğraf katılırken jüri değerlendirmesinde 3 fotoğraf ödül almaya, 42 eser de katalogda yer almaya hak kazandı. Dereceye giren birbirinden güzel eserlerin yer aldığı fotoğraf albümü büyük beğeni topladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL