ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Koski Bölge Sorumluluğuna Özdemir Atandı

         BEYŞEHİR-KOSKİ’nin Beyşehir Bölge Sorumlusu olan Özdemir, Beyşehir’le birlikte Derebucak ve Hüyük ilçelerinden de sorumlu olacak. Özdemir, yeni görevine düzenlenen tanıtım toplantısının ardından başladı. KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün..

Koski Bölge Sorumluluğuna Özdemir Atandı

         BEYŞEHİR-KOSKİ’nin Beyşehir Bölge Sorumlusu olan Özdemir, Beyşehir’le birlikte Derebucak ve Hüyük ilçelerinden de sorumlu olacak. Özdemir, yeni görevine düzenlenen tanıtım toplantısının ardından başladı. KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Beyşehir’deki hizmet binasında gerçekleştirilen personelle tanışma toplantısına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, KOSKİ’nin bölgedeki çalışanları katıldı.
         Törende bir konuşma yapan Özdemir, yürürlüğe giren Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte yeni yasal süreci en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi. Bölgede yaşayan vatandaşların kendilerinden hizmet beklediğini anlatan Özdemir, “Biz sizlerle ve belediye başkanlarımızla birlikte inşallah bu yasayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Üzerimize düşen yasal sorumluluklar ve yasal imkanlar neyse onları hep birlikte yapacağız. Bize Büyükşehir’in vermiş olduğu her türlü nimetlerin farkında olmamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki iki üç aylık süreçte bu binanın tamiratı, tadilatı araç, gereç ne gerekiyorsa her türlü imkanlara kavuşacağız” dedi.
         Sadece Beyşehir değil, Hüyük ve Derebucak ilçelerini de kapsayan bölgede KOSKİ olarak hizmet üreteceklerini aktaran Özdemir, “Hüyük, Derebucak ve Beyşehir olmak üzere bölgemize ne türlü yatırımlar gerekiyorsa, hep birlikte el birliği ile çalışacağız. Allah inşallah utandırmaz. Omuz omuza çalışmak, hizmet için geldik. Adaletli olarak hizmet edeceğiz, hiçbir vatandaşımızı da üzmeyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte başlayan geçiş sürecini hızlı bir şekilde geçmemiz gerekiyor. Bu da sizlerin çalışması ve desteğine bağlı. Durmayacağız, çalışacağız” diye konuştu.
         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, konuşmasında, Ali Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması dileği ve başarı temennisinde bulundu. Yeni yasa ile birlikte yeni bir dönem başladığını, bununla birlikte belediyecilikte yepyeni bir sistemin uygulanmaya başladığını vurgulayan Özaltun, daha önce Konya merkezde Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde uygulanan modelin yeni dönemde diğer taşra ilçelerinde de hayata geçmeye başladığını dile getirdi. Süreçte, altyapının çok önemli olduğunu, KOSKİ’nin ise Konya’da altyapıdan sorumlu bir kurum olduğunu anımsatan Özaltun, Belediyecilikte altyapı hizmetlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, bunda da KOSKİ çalışanlarına çok büyük görevler ve özveri düştüğünü söyledi. Beyşehir’de geçtiğimiz günlerde yağıştan dolayı kanalizasyonların tıkandığını, bazı olumsuzluklar yaşandığını anımsatan Özaltun, “Biz bunlara hazır değildik. Dolayısıyla bizim bunlara hazır olmamız gerekiyor. Beyşehir Belediyesi olarak daha önce imkanlar kısıtlıydı ama şimdi Yeni yasa ile birlikte elimizdeki imkanlar kat be kat arttı. Burada sizlerle beraber Ali Özdemir Bey’e ve tabi ki bizlere de çok büyük görevler düşüyor. Amacımız şu; dedik ya ‘Artık 70 bin 300 hemşehrimize hizmet götüreceğiz.’ İnşallah Ali Bey’in destekleri, sizlerin çalışmalarıyla bu 70 bin 300 hemşehrimizin işlerini aksatmadan, kanalizasyon, su ve diğer belediyecilik hizmetleri noktasında hep beraber, birlik beraberlik içerisinde tek bir vücut halinde çalışacağız. Böylelikle çözülemeyecek hiçbir sorunumuz olmayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL