ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Küçük teknelere liman müjdesi

          BEYŞEHİR-Beyşehir Gölü’ne Küçük Tekne Yanaşma Yerleri yapılacak. Beyşehir Gölü’nde küçük teknesi olan ve balıkçılık faaliyeti gösteren tekne sahiplerini sevindirecek haber Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan..

Küçük teknelere liman müjdesi

          BEYŞEHİR-Beyşehir Gölü’ne Küçük Tekne Yanaşma Yerleri yapılacak. Beyşehir Gölü’nde küçük teknesi olan ve balıkçılık faaliyeti gösteren tekne sahiplerini sevindirecek haber Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan geldi.Bakanlığın Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje 20 Şubat’ta ihaleye çıkacak.
          Alınan bilgiye göre, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programında yer alan Beyşehir Gölü Küçük Tekne Yanaşma Yerleri Kesin Proje, imar planı, hidrografik oşinografik rapor, jeolojik ve jeoteknik etüd raporu, fizibilite raporu, ÇED Araştırmaları ve ÇED raporu hazırlanması işinin ihalesi 20 Şubat 2014 tarihinde yapılacak. İhalenin ardından şartnameye göre işin, işe başlama tarihinden itibaren 240 gün içerisinde tamamlanması gerekiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL