ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kültür Merkezi Projesi’ Hayata Geçiyor

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un seçim vaatleri arasın da yer alan ‘Kültür Merkezi Projesi’ hayata geçiyor. Başkan Özaltun makamında bir araya geldiği gazetecilere uzun yıllardır Beyşehir’in hayalini kurduğu..

Kültür Merkezi Projesi’ Hayata Geçiyor

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un seçim vaatleri arasın da yer alan ‘Kültür Merkezi Projesi’ hayata geçiyor. Başkan Özaltun makamında bir araya geldiği gazetecilere uzun yıllardır Beyşehir’in hayalini kurduğu Kültür Merkezi projesinde son aşamaya gelindiğini kısa bir sürede tamamlanacak projenin ihalesinin yapılarak, inşaat çalışmalarına başlanılacağı bilgisini verdi.
        Sosyal etkinliklerin, kültür ve sanat aktivitelerinin gerçekleştirileceği Kültür Merkezi’nin Beyşehir’in önemli bir ihtiyacını gidereceğini dile getiren Başkan Özaltun “Seçim sürecinde vatandaşlarımız Göl Düğün Salonu’nun artık Beyşehir’e küçük geldiğini 300 kişilik salonun yetersiz olduğunu dile getirmişlerdi. Bizde kültür ve turizm şehri Beyşehir’in en önemli eksiklerinden olan, halkımızın uzun yıllardır talep ettiği, bugüne kadar yapılamayan Kültür Merkezi’ni yapmanın sözünü vermiştik. İnşallah 2015 yılı içerisinde Kültür Merkezinin temelini atarak 3,4 ay gibi kısa bir süre içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız. ”dedi.
         Kültür Merkezinin Beyşehir’in sosyal hayatına renk ve değer katacağını ifade eden Başkan Özaltun “Kültür Merkezi içerisindeki çok amaçlı salon, düğün salonu, toplantı salonları, sergi alanı, konferans salonu, teras kafeteryası, marketi ve çeşitli donatılarıyla birçok organizasyona ev sahipliğini yapacak. Burada kültürel, sosyal anlamda vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Allah kazasız belasız tamamlamayı ve inşallah da açılışını da nasip etsin. Projenin şimdiden Beyşehir’e hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Beyşehir bundan sonra hak ettiği hizmeti fazlasıyla alacak. Vizyon projelerimizi bir bir halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL