ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mahalle Meclisi Toplantısı Fasıllar’da

BEYŞEHİR – Fasıllar Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Mahalle Meclisi Toplantısı’na, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, belediye meclis üyeleri..

Mahalle Meclisi Toplantısı Fasıllar’da

BEYŞEHİR – Fasıllar Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Mahalle Meclisi Toplantısı’na, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda yapılan hizmetlerle ilgili genel bir bilgilendirmede bulunan Başkan Özaltun Fasıllar halkının sorunlarını tek tek dinleyerek, gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerine Fasıllar Mahallesi’ndeki sorunların en kısa sürede çözülmesi konusunda talimat verdi. Fasıllar’ın her yerinden tarih fışkırdığını ve bu tarihe sahip çıkmak için var güçleriyle çalıştıklarını dille getiren Özaltun, “Geçmişimize sahip çıkmaya hazırladığımız ve çalışmalarını yürüttüğümüz projelerle devam ediyoruz. Fasıllar çok tarihi bir mahalle buna rağmen turizmde çok beklenen bir pozisyonda değil, Beyşehir’e, Seydişehir’e ve Anıtlara çıkan yollar problemli. Bu problemleri 5 yıllık süreç içerisinde gidereceğiz. Fasıllar merkez mahallelerimiz Esentepe, Beytepe gibi hizmet alamaya başlayacak bu noktada çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.
         Fasıllar mahallesinde evde bakım hizmeti alan yaşlı ve bakıma muhtaç Ayşe Değiş’in evini de ziyaret eden Başkan Özaltun, Ayşe Değiş ve ev halkı ile bir süre sohbet etti. Belediyenin başlattığı uygulamadan çok memnun olduğunu söyleyen Ayşe Değiş, Özaltun ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek misafirlerini dualarla uğurladı. Fasıllar Anıtlarının olduğu bölgede inceleme gezisi yapan Başkan Özaltun Fasıllar Mahalle sakinlerinin kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ettiğini ve en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını söyledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL