ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mahalle Meclisi Üçpınarda Toplandı

BEYŞEHİR – Üçpınar merkez camiinde kılınan Cuma namazı sonrası cemaate Beyşehir Belediyesi park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çam fidanı dağıtıldı. Mahalle konağında gerçekleşen toplantıya Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye..

Mahalle Meclisi Üçpınarda Toplandı

BEYŞEHİR – Üçpınar merkez camiinde kılınan Cuma namazı sonrası cemaate Beyşehir Belediyesi park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çam fidanı dağıtıldı. Mahalle konağında gerçekleşen toplantıya Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Üçpınar’da yaşayan mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ilk olarak Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük selamlama konuşması yaptı. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun göreve geldikleri 8 Nisan’dan bu yana yapmış oldukları çalışmaları slayt eşliğinde vatandaşlarla paylaştı.
        Başkan Özaltun konuşmasında Üçpınar’da alanda yaptıkları incelemeler sonucunda tespit ettikleri eksiklerin olduğunu söyledi. Üçpınar’ın eksiklerini ve bizden isteklerini biliyoruz, inşallah en kısa sürede sizlerin bu beklentilerinize cevap vereceğiz” dedi.
          Belediye Başkanı Murat Özaltun’un konuşmasının ardından söz verilen mahalle sakinleri istek, temenni ve merak ettiği soruları Başkan Özaltun’a yönelttiler. Soruları tek tek cevaplayan Başkan Özaltun, bir vatandaşın Kanalizasyon ile ilgili sorduğu soru üzerine Koski Bölge Müdürü Ali Özdemir ile irtibat kurarak Üçpınar’ın kanalizasyon sorunun en geç önümüzdeki yıl sonuna kadar bitirileceğinin müjdesini verdi.
         Yapımına bir süre önce başlanan Üçpınar Düğün salonu ile ilgili bir soru üzierine Başkan Özaltun, ilgili birim amirine talimat vererek “Haziran ayına kadar bitirin” dedi.Başkan Özaltun düğün salonunda yapılacak olan ilk düğüne davet edilmesi halinde katılmayı da istediğini sözlerine ekledi.
         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun toplantı sonrası bir de ev ziyareti yaptı. Beyşehir Belediyesi bünyesinde yaklaşık 6 ay önce kurulan ve bugüne kadar 95 aileye hizmet veren Evde Bakım Hizmetlerinden yararlanan Üçpınar’lı Muammer İnan’ın evini ziyaret eden Başkan Özaltun,yalnız yaşayan İnan’a ve buna benzer durumda ki vatandaşların hepsine hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL