ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mahallelere çıkartma

BEYŞEHİR – Ziyaretlere, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış, Gülay Samancı,Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Bölge Sorumlusu Ali Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve teşkilat mensupları da eşlik ediyor.   ..

Mahallelere çıkartma

BEYŞEHİR – Ziyaretlere, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış, Gülay Samancı,Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Bölge Sorumlusu Ali Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve teşkilat mensupları da eşlik ediyor.
       Özaltun, ziyaretlerinde mahallelerde yürütülen çalışmaları da yerinde inceliyor. Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, hizmet kervanını Beyşehir’in en ücra köşesine kadar götüreceklerini söyledi. 
        İlçeye bağlı Eylikler, Karahisar, Yukarı Esence, Huğlu, Adaköy, Yeşildağ, Kurucuova ve Gölyaka mahallelerini ziyaret eden Özaltun, bölge milletvekilleri ve beraberindeki partililerle birlikte yaptıkları ziyaretleri değerlendirdi. Özaltun, “Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi ve memnuniyetle karşılandık. Allah’ın izniyle hizmet bayrağını çok daha ileriye taşıyarak, Beyşehir’i hak ettiği noktaya taşıyacağız”dedi. Ziyaretlerde, mahallelerde bugüne kadar hayata geçirdikleri çalışmaları yerinde görüp incelediklerini aktaran Özaltun, şunları kaydetti: “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Mahallelerimizin sorunlarını, eksiklikleri önem derecesine göre acil olanlardan başlayarak, sırasıyla süratle çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz esnasında yeni projelerimizi, yerel kalkınmayı ve mahallelerdeki yaşam kalitesini nasıl yükseltebiliriz bunları da hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL