ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mali müşavirler seminerde buluştu

BEYŞEHİR – Konya Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası ve Beyşehir Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı’nda ortaklaşa düzenlenen seminere İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük,  Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdürü..

Mali müşavirler seminerde buluştu

BEYŞEHİR – Konya Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası ve Beyşehir Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı’nda ortaklaşa düzenlenen seminere İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük,  Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdürü Ekrem Çavuşlu, SMMMO Odası Beyşehir Temsilcisi Nazım Gümüşel, müşavirler ve muhasebeciler katıldı.
        Seminerde, SGM Müdürü Çavuşlu,  katılımcılara işyeri tescil, yeni çıkan Torba yasa ve muhasebecilerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde sunumunu gerçekleştirdi. 
        Çavuşlu, sunumunda Beyşehir’de hizmet vermeye başlayan SGM hizmet binası ile ilgili bilgiler de aktarırken, Beyşehir’de dahil Hüyük ve Derebucak ilçesinde hizmet verdiklerini ve merkez olarak yürüttükleri faaliyet ve çalışmalardan söz etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL