ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Martı’nın eli boş 1-0

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe protokolünün Ereğli deplasmanına giderek tam destek verdiği karşılaşmada mavi-beyazlılar, deplasmanda mücadele vermesine rağmen zaman zaman rakibinden üstün bir oyun sergilemesine rağmen, girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca müsabakadan mağlup..

Martı’nın eli boş   1-0

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe protokolünün Ereğli deplasmanına giderek tam destek verdiği karşılaşmada mavi-beyazlılar, deplasmanda mücadele vermesine rağmen zaman zaman rakibinden üstün bir oyun sergilemesine rağmen, girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca müsabakadan mağlup ayrılan taraf oldu.
         İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 70.dakikada oyuna ikinci devre giren Oğuzhan’ın ortasına iyi yükselen Fikret’in kafa golü ile evsahibi ekip 1-0 öne geçti.
        Yediği golün ardından beraberlik için rakip kaleye yüklenmeye başlayan mavi-beyazlılar, yüzde yüz gollük pozisyonlar bulmasına rağmen değerlendiremedi. Müsabakanın uzatma bölümlerinde rakibi adeta sahasında hapseden Beyşehir Belediyespor, bu dakikalardaki fırsatı da tepince karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.
         Müsabakayı Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Derebucak Kaymakamı Bülent Ay, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir,  Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül de protokol tribünlerinden izledi. İlçe protokolü, devre arasında girdiği soyunma odasında futbolcularla sohbet ederken, yaptığı destek konuşmaları ile moral verdi. İkinci yarıya bu moralle daha üstün bir performansla çıkan mavi-beyazlılar, deplasmandan puan çıkarmayı başaramadı. Beyşehir Belediyespor, bu mağlubiyetle ligdeki ilk yenilgisini alırken, evsahibi ekip liderlik koltuğuna yükseldi.
        Hakemler: Raşit Yorgancılar, Rıdvan Tok, Rıfat Yılmaz
        Ereğlispor: Engin, Mahir, Cengizhan, Mesut, Serdar, Fikret, Erdi, Hakan, Murat, İbrahim, Ali
        Beyşehirspor: İsmail, Tunahan, Yasin, Rıdvan, Mehmet, Sefer, Şenol, Adil, Resul, Recep, Oğuzhan 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL