ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mekke’nin Fethi kutlandı

        BEYŞEHİR –  Mekke’nin Fethinin 1384. yıldönümü Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bir programla kutlandı. Programa Akparti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı,..

Mekke’nin Fethi kutlandı

        BEYŞEHİR –  Mekke’nin Fethinin 1384. yıldönümü Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bir programla kutlandı.

Programa Akparti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Belediye Başkanı İzzet Taşcı Mekke’nin Fethinin İslam tarihi açısından önemine değinerek tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Daha önce Mekke’nin Fethi ile ilgili olarak konferans vereceği duyurulan Ak Parti Konya Milletvekili ve İslam Tarihçisi Prof. Dr. Cem Zorlu ise rahatsızlığından dolayı bu programda konuşamayacağını kendisinin yerine konuşmacı olarak Doç. Dr Muhitin Okumuşlar’ı davet ettiklerini belirterek böylesi anlamlı bir programın yapılmasını sağlayan Beyşehir Belediyesi’ni tebrik etti.

Daha sonra kürsüye gelen Doç. Dr Muhitin Okumuşlar Mekke’nin Fethi ve günümüze yansımaları ile ilgili konferans verdi.

Mekke’nin Fethinin anlatıldığı slayt gösterileri ile devam eden program Beyşehir İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ilahi dinletisi ile son buldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL