ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Metruk binalar yıkılıyor

        Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, metruk halde bulunan, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapıları gelen talep ve şikâyetler doğrultusunda..

Metruk binalar yıkılıyor

        Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, metruk halde bulunan, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapıları gelen talep ve şikâyetler doğrultusunda tek tek tespit ediyor; sahipleri ile iletişime geçiyor ve yapı sahiplerinin rızasını aldıktan sonra yasal zemin oluşturarak metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor.

         Halkın huzurunun, güvenliğinin ve refahının her şeyden çok daha önemli ve öncelikli olduğunu belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Vatandaşlarımızı rahatsız ve tedirgin eden, genel huzuru bozacak şekilde kullanılan, görüntü kirliliği yaratan, çevre sağlığını olumsuz şekilde etkileyen metruk yapıları tespit ederek mal sahiplerinin de rızası alındıktan sonra yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda tehlike saçan yapıları yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz. Bu doğrultuda Yenidoğan Mahallemizde 5 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Şuana kadar yıkılan metruk bina sayısı 13 oldu. Hem çevre ve halk sağlığı hem de görüntü kirliliği açısından yıkım çalışmalarımız yasal mevzuat çerçevesinde önümüzdeki günlerde devam edecektir.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL