ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

MHP’nin adayı Süleyman Şenol

BEYŞEHİR – Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Beyşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, BGRT’ye yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Beyşehir Belediye Başkan adayının Beyşehirli eczacı Süleyman..

MHP’nin adayı Süleyman Şenol

BEYŞEHİR – Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Beyşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, BGRT’ye yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Beyşehir Belediye Başkan adayının Beyşehirli eczacı Süleyman Şenol olduğunu bildirdi.

Taşkın, Şenol’un, Beyşehir Belediye Başkanlığı için MHP İlçe Teşkilatı’na resmi başvurusunu yaptıktan sonra aday olarak belirlenen isim olmasına karar verildiğini belirterek, “30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri için bugüne kadar partimize 4 isim aday adaylığı müracaatında bulunmuştur. Üzümlü beldesi eski belediye başkanlarından Yılmaz Yalçın, Huğlu Beldesi Belediye Başkanımız Fehmi Tekin ve Sadıkhacı Belediye Başkanımız Şakir Özel’in ardından ilçemiz esnaflarından Süleyman Şenol da Beyşehir Belediye Başkanlığına aday olabilmek için müracaat eden isimler olmuştur.”dedi.

Eczacı Süleyman Şenol’un MHP’ye yaptığı başvurunun ardından aday adaylığı müracaatı yapan isimlerden Belediye Başkanları Fehmi Tekin ile Şakir Özel’in Şenol’un lehine başvurularını geri çektiğini vurgulan Taşkın, şu değerlendirmelere yer verdi:

“Belediye başkanlarımızın aday adaylığından geri çekilmeleri  üzerine bu aşamadan sonra Yılmaz Yalçın ve Süleyman Şenol  isimleri yönetim kurulumuzda değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucunda Süleyman Şenol’un 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partimizden Beyşehir Belediye Başkan adayı olmasına karar verilmiştir. Adayımızın resmi olarak açıklanması yarın saat 13.00’te Göl Düğün Salonu’nda misafirlerimizin ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla yapılacaktır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL