ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

MHP, Hüyük’te seçim karargahını açtı

           HÜYÜK – Belediye Parkı önünde düzenlenen açılış törenine MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri, MHP Hüyük Belediye Başkan Adayı..

MHP, Hüyük’te seçim karargahını açtı

           HÜYÜK – Belediye Parkı önünde düzenlenen açılış törenine MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri, MHP Hüyük Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Sefer, çevre ilçelerin MHP’li belediye başkan adayları, partililer katıldı.
           Seçim karargahı açılışında kürsüye gelen MHP Hüyük Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Sefer, konuşmasında neden aday olduğunu anlattı. Hüyük ilçesine hizmeti kendisine bir borç bildiğini belirten Sefer, “Bizim yolumuz hak yoludur, bizim yolumuz halk yoludur. Bizim içimizde hak, dışımızda halk vardır. Amacımız; size hizmet etmek, hakkın rızasını kazanmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle belediye başkan adayı oldum”dedi.
           35 yıldır Hüyük ilçesinin merkez, kasaba ve köylerinde kişi ayrımı yapmadan hizmet verdiğini ve hala da vermeye gayret gösterdiğini anlatan Sefer, bundan sonra da enerjisini ilçeyi ve bölgeyi geliştirmeye harcayacağını söyledi. Kin, nefret, ikilik, kıskançlık, dedikodu ve kısır çekişmelere fırsat vermeden, bıkmadan, usanmadan Hüyük halkına hizmet için bu yolda hep beraber, tek yürek olarak birlikte yönetim anlayışı sergilemek için bu hizmete talip olduğunu vurgulayan Sefer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sizlerin vereceği karara sonuna kadar saygılıyım, doktor Sadık Sefer’i nerede görmek istiyorsanız oraya koyun, belirlediğiniz yerde sizlere hizmet etmeye devam edecektir. Bu yolda bir değil, bin tane Sadık Sefer sizlere feda olsun.Sizler de takdir ederseniz  ki benim makam, mevki, şan, şöhret, para, pul gibi dünyalık  bir beklentim yok. Hepimiz çok sıkıntılar yaşadık. İlçede olması gereken birçok hizmetlerden yoksun bırakıldık, sizler neleri kastettiğimi çok çok iyi biliyorsunuz. Bu ilçede olmazsa olmaz kurumlar dahi elimizden alındı, biz bunları gerçekten hak etmedik.
          Hüyük’ün  geleceğini birlikte inşa etmek için, dostluğu, kardeşliği sevgiyi, saygıyı, birlikte yönetimi cümle aleme ispat etmek için hak edip alamadığımız hizmet ve yatırımları hep birlikte elde etmek için kavgadan çekişmeden uzak, kardeşce bir çalışma için herkese, her kesime adaletle, samimiyetle hizmet için, gülmeyen yüzleri güldürmek için, ben bir 5 yıl sizinleyim, gelin bu yolda hep birlikte yürüyelim”
          MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise, konuşmasında, Hüyük ilçesinin AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği hizmetleri alamadığını öne sürdü. 11 yıldır ülkeyi yöneten bir iktidarın var olduğunu belirten Kalaycı, şu eleştirileri yöneltti:  “Ve son 5 yıldır Hüyük’ü yöneten aynı iktidarın mensupları var. Ben şunu soracağım sizlere; AK Parti, Hüyük’te hangi yüzle oy isteyecek? Hüyük’e ne yaptılar da bunun karşılığında oy isteyecekler? Evet, ‘Hüyük’ün adliyesini kapattık’, ‘Hüyük’ün beldelerini kapatıyoruz’, ‘Köyleri mahalle yapıyoruz’ diye mi sizden oy isteyecekler? Şimdi kalkmış, propaganda yapıyorlar;  diyorlar ki; ‘büyükşehirde ne varsa, köylerde de o olacak’. 11 sene elinizi, kolunuzu tutan mı vardı? Niye hizmet gelmedi? Geçtiğimiz günlerde nüfus sayımı açıklandı. Biliyorsunuz, Hüyük’ün merkez ve kasabaları da dahil  nüfusunda azalma var. 17 binlerden 16 binlere düşmüş. Yüzdeye vurursan, Türkiye ve Konya genelinde nüfus artışı binde 13 ama, Hüyük’te nüfus azalışı var. Binde 32. Niye azalıyor, benim köylüm köyünü beldesini niye terk ediyor? İktidarın uyguladığı yanlış ekonomik politikalardan dolayı. Çiftçinin, üreticinin ürettiği para ediyor mu?”
          Konuşmaların ardından yapılan dualarla seçim karargahının açılışı gerçekleştirildi. Programın sonraki bölümünde ise katılımcılara yemek ikram edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL