ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

MHP Seçim Çalışmalarını Huğlu’da Sürdürdü

            BEYŞEHİR – Süleyman Şenol Cuma günkü ziyaretinde bir gününü tamamen Huğlu’da geçirdi. Gezide, Huğlu Belediye Başkanı Fehmi Tekin, Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel, MHP..

MHP Seçim Çalışmalarını Huğlu’da Sürdürdü

            BEYŞEHİR – Süleyman Şenol Cuma günkü ziyaretinde bir gününü tamamen Huğlu’da geçirdi. Gezide, Huğlu Belediye Başkanı Fehmi Tekin, Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Taşkın,  Beyşehir Belediye Meclisi üyesi Ali Külahçı ve çok sayıda partili Süleyman Şenol’a eşlik ettiler.
            Erken saatlerde başlayan programda Silah Sanayileri ile Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ziyaret edildi. 
            Huğlu programı ile ilgili görüşlerini aldığımız MHP Belediye Başkan Adayı Süleyman Şenol, “Zekânın ve emeğin sanata dönüştüğü yer olan Huğlu’muzda dolu dolu bir gün geçirmiş olmaktan dolayı mutluyum. Sıcak Huğlu insanının temiz ve samimi duygularıyla bizlere kucak açtığını görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Tabii ki, Huğlu’nun, bir Beyşehirli olarak gönlümüzde özel bir yeri var. Yıllardır Üzümlü ile birlikte Beyşehir’imizin küresel ölçekte tanınmasında, Beyşehir ekonomisine sağladığı katkısı tartışılmaz. Bu sebeple, her biri bir sanatkâr olan Huğlu’lu hemşerilerimin duygu ve düşünceleri, istek ve şikâyetleri, sıkıntıları bizim için çok önemli. Bunları yerinde görmemiz lâzımdı. Bundan dolayı da oldukça faydalı bir ziyaret oldu.” diye konuştu.
            “Huğlu’da yaptığımız gezilerde konuların ana ekseni doğal olarak silah sanayinin sektörel sorunları oldu. Uluslararası bir markanın doğduğu bu toprakların insanının daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Artık kabuğunu kırmalı. Sanayicilerimizin Organize Sanayi Bölgesi’nden yer almış olmaları ve buraya yatırım hazırlıkları içinde bulunmaları bunun ilk başlangıcı olacak inşallah. Organize Sanayi Bölgesi’nde bu yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştıracak alt yapı çalışmalarının acilen yapılması gerekiyor. Çünkü bu hemşerilerimiz, alt yapı eksikliğinden dolayı kamu ihalelerine katılabilme yeterliliğine sahip olamıyorlar. Katı atık, kanalizasyon ve arıtma gibi sorunları çözdüğümüzde bu zincir kırılacak ve istihdam boyutu daha da büyüyecek. Ürün çeşitliliği de arttığında, sürdürülebilir bir ekonomi, sürdürülebilir bir ticaretin kapıları açılacak. Artık Huğlu insanının çalışkanlığına hepimizin ayak uydurma zamanı geldi.” diyen Süleyman Şenol,  belediye olarak gerek Huğlu’lu, gerekse tüm Beyşehir’li işadamları olmak üzere bütün yatırımcılar için her türlü imkânları seferber edeceklerinden emin olabileceklerini ifade etti.
            Huğlu halkının, belediyelerinin kapanması sebebiyle ciddi endişeleri olduğunu, özellikle sanayicilerin her zaman belediyenin araç parkına ihtiyaç duyduklarını, belediye kapandığında bu konuda sıkıntı yaşayacaklarını düşündüklerini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Süleyman Şenol, “elbette böyle muhtemel bir sorun var. Ama bizim de Huğlu’lu hemşerilerimiz için, küçük sanayi yatırımları için, alışılmış belediyecilik hizmetlerini hemen ve yerinden temin edebilecekleri bir yapıyı oluşturma projelerimiz var. Biz bu kaybı mutlaka telafi edeceğiz.
            Mesela, Huğlu’nun içme suyu sıkıntısını mutlaka çözeceğiz. İçme suyunun ulaşmadığı yerler var. Bunu Huğlu için bir sorun olmaktan çıkaracağız. İçme suyu için vaat olmaz. Bu bir insani hizmettir. Siyasi bir konu olamaz. Bu ziyaretten sonra, Huğlu için benim sorumluluklarım bir kat daha arttı. Bana olan güvenleri kesinlikle karşılıksız kalmayacak. Bütün bir Beyşehir için inşallah Huğlu’yu ve Üzümlü’yü hep birlikte şahlandıracağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL