ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

MHP Seçim Karargahını Açtı

            BEYŞEHİR – Atatürk Anıtı karşısındaki seçim bürosunun açılışına, MHP Konya milletvekilleri Faruk Bal, Mustafa Kalaycı, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Altunel, Beyşehir Belediye Başkan..

MHP Seçim Karargahını Açtı

            BEYŞEHİR – Atatürk Anıtı karşısındaki seçim bürosunun açılışına, MHP Konya milletvekilleri Faruk Bal, Mustafa Kalaycı, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Altunel, Beyşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Şenol, Hüyük Belediye Başkan adayı Sadık Sefer, Derebucak Belediye Başkan adayı Ali Almaz ve partililer katıldı.
           
Törende açılış konuşmasını MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın yaptı. Taşkın konuşmasında, “Beyşehir kimsenin oy deposu değildir. Beyşehir’i kendilerinin oy deposu olarak görenler neden sürekli her beş yılda ayrı ayrı adaylarla seçmenin karşısına çıkıyorlar. Madem sizin adayınız en iyisi ise neden bir dönem daha şans vermiyorsunuz bu insanlara? Milliyetçi Hareket’in kadroları hizmet için hazırlar. Buradan söz veriyorum. Milliyetçi Hareket belediyeciliğinde ilçe teşkilatı ile belediye başkanı kavgası yaşanmayacak.  Biz de Beyşehir’e hizmet için belediye başkanımız ve ekibinin yanında yer alacağız.” sözlerine yer verdi.
          Daha sonra kürsüye gelen Konya milletvekili Mustafa Kalaycı, “AKP iktidarının Beyşehir’e sahip çıkmadığından söz ederek, “Beyşehir ihmal edilmiştir. Başbakan Yardımcısı Beyşehir’e geldi. Ne getirdi Allah aşkına?” diye sordu.
           Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Faruk Bal da kürsüye gelerek, 57. Hükümet döneminde Beyşehir’e yapılan hizmetlerden söz etti. AKP’nin bu hizmetlere konduğunu ifade eden Bal, “Eşrefoğlu uyanmıştır. İşte Süleyman Bey Beyşehir’e hizmet edecektir” dedi.
           Protokol konuşmalarının ardından kürsüye gelen MHP Beyşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Şenol çıktı.
           Şenol konuşmasında “b
izleri bu meydanda bir araya getiren nedir biliyor musunuz? On yıldır, oy istediler Beyşehir verdi. Şans istediler Beyşehir kat kat verdi. Beyşehir’in karnesi yıldızlı pekiyilerle dolu. Peki onlar ne verdiler? Koskoca bir hiç. İşte bugün bu sahipsizliğe, kimsesizliğe itiraz etmek, içi boş vaatlere, baskı ve tehditlere boyun eğmeyeceğimizi göstermek için, çantada keklik olmadığımızı haykırmak için buradayız. Bizim sevdamız Beyşehir, hayalimiz Beyşehir’dir. Yalanlarla kandırılmaya, artık yeter! Göz boyamalara, boş vaatlere, artık yeter! Kısır çekişmelere, küçük hesaplara, artık yeter! Kaosa, kavgaya, hiziplere, artık yeter! Sahte birlik görüntülerine, artık yeter! 
           Biliyorsunuz ki, Beyşehir’in en önemli sorunu yönetilememe sorunudur. Beyşehir’in yönetiminde bir kaos var. Halkımızın, Beyşehir’e hizmet etmesi için sandıklar dolusu oy verdiği insanlar birbirleriyle siyasi ikbal kavgasına tutuşmuş durumdalar. Herkes herkesle kavgalı. Buna dur demenin zamanı geldi. Artık masallarla avutulmak istemiyoruz.
           Biz sizlere yeni, yepyeni bir Beyşehir vaat ediyoruz. Beyşehir’e doğalgazı biz getireceğiz. Dar gelirliye ucuz konutları biz yapacağız. Huzurevini biz yapacağız. Beyşehir’i kanserli su borularından biz kurtaracağız. Organize sanayiye yeni fabrikaları biz kuracağız. Otopark sorununu biz çözeceğiz. Üzümlü’nün yol ve elektrik sorununu biz çözeceğiz. Huğlu’nun su sorununu biz çözeceğiz. Silah sektörünün sorunlarını Ankara’da biz takip edeceğiz. Beyşehir’i turizm cenneti yapacağız. Adaları turizme biz kazandıracağız. Sanayimizin güvenlik problemini biz çözeceğiz. Üniversite sınavları Seydişehir’de, Akşehir’de yapılıyorsa, yeni dönemde Beyşehir’de de yapılacak. Her köye, her kasabaya sağlık evlerini biz yapacağız. Her köye, her kasabaya, her mahalleye park ve spor tesislerini biz kuracağız. Balıkçı barınağını, balık halini biz yapacağız” dedi.
           Süleyman Şenol’un yaptığı konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı, milletvekilleri ve partililer tarafından kurdelanın kesilmesiyle gerçekleştirildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL