ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Milletvekili Babaoğlu’ndan Dekanlara Ziyaret

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Murat Özaltun , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve beraberindeki partililerle birlikte SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı..

Milletvekili Babaoğlu’ndan Dekanlara Ziyaret

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Murat Özaltun , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve beraberindeki partililerle birlikte SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Öztürk ile SÜ Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Muammer Zerenler’i makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi.
       AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, üniversitenin birimleri olan fakültelerin bir ilçe için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “İlçenin kalkınmasıyla, gelişmesiyle ilgili ne tür işbirlikleri yapabiliriz?” ziyaretlerimizde onları da konuştuk. Yani sadece bir hayırlı olsun ziyaretinden ziyade bu tür konuları da gündemimize aldık. Beyşehir’de biliyorsunuz seçimden önce gündeme getirdiğimiz bir konu vardı, Beyşehir için proje grubu kurmak istiyorduk. Bu grubun, sekretaryasını, koordinasyon görevlerini de inşallah fakültelerimiz, sayın hocalarımızla birlikte yürütme konusunda hemfikir olduk. Tabi bulunduğu ilçeye katkı sağlamaları ölçüsünde fakültelerimiz önemlidir. Ben dekanlarımıza teşekkür ediyorum, gösterdikleri ilgiye ve Beyşehir’in kalkınmasına dair yapacakları bu heyecanlı katkılarını şimdiden gördüm. İnşallah, gölüyle, üniversitesiyle, turistik mekanlarıyla, yeşiliyle, doğasıyla her şeyi ile muhteşem bir Beyşehir var. Diğer yandan, yol, ulaşım projeleri gelişiyor. Geleceğin, 2023’ün Beyşehir’ini birlikte nasıl oluştururuz, belediyemiz, tüm kurumlarımızla beraber bunları konuştuk. Bu, bir ön başlangıçtı, inşallah bunu geliştireceğiz. Bunları periyodik toplantılar haline getireceğiz ve Beyşehir için fikri ve projesi olan herkesin görüşünden, fikrinden yararlanıp yine hep birlikte Beyşehir olarak hareket edip daha güzel konumlara getirmek için çalışacağız” dedi.
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, Beyşehir kampüsüne atanan dekanlara yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunurken, “Ziyaretimizde, Beyşehir’e yapılabilecekler konusunda gerek turizm fakültesi, gerekse işletme fakültesi olsun, gerek bünyesinde kurum işbirliği birliği çerçevesinde Beyşehir’i geleceği nasıl adımlarla daha hızlı taşıyabileceğimizin istişarelerini yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte de fikir birliği devam edecek. Beyşehir’e faydalı işler yapacağımızı umut ediyorum ” diye konuştu.
         SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öztürk ile İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Zerenler ise ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Prof. Öztürk, “İnşallah Beyşehirli hemşerilerimizle, Beyşehir’in sorunlarını hep birlikte çözeceğiz diye düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL