ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Milletvekillerini Yıpratmanın Faydası Yok

        BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, “Vekillerin yıpranmasının, siyaset adına yıpratılmasının bu memlekete bir  faydası yok”dedi.        Akış, Yaka Manastır Tabiat Parkı’nda düzenlediği basın..

Milletvekillerini Yıpratmanın Faydası Yok

        BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, “Vekillerin yıpranmasının, siyaset adına yıpratılmasının bu memlekete bir  faydası yok”dedi.
        Akış, Yaka Manastır Tabiat Parkı’nda düzenlediği basın toplantısında Beyşehirli basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Beyşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme’nin de yer aldığı  toplantıya Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar, Beyşehir’de yayınlanan yerel gazete, televizyon ve radyoların sahipleri,  ulusal haber ajansı ve bazı ulusal gazetelerin temsilcileri katıldı.
         Toplantıda, AK Parti dönemi ve Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte göreve geldikleri 2,5 yıllık süreyi ve bu dönemde bölgeye sunulan kazanımları ve hizmetleri rakamlar vererek anlatan Akış, geçmiş iktidarlarda bölgeye gelen hizmetlerin de mukayesesini yaptı; “2 milletvekili oldu da ne oldu, Beyşehir’e ne yaptılar?” gibi kendilerine yöneltilen eleştirilere de cevap verdi. Bu eleştirileri haksız bulduğunu dile getiren Akış, 2 milletvekili olarak bölgeye ellerinden gelen hizmeti etmek için gayret gösterdiklerini söyledi. AK Parti camiasında ‘mütevazilik’ ve ‘iyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir’ sözünden hareketle diğer siyasi partilere benzemeyen farklı bir anlayışın olduğunu aktaran Akış, “Biz bu işlerin reklamını çok iyi bilmeyiz, çok beceremeyiz, ama bugün gelinen noktada anlaşılıyor ki, biraz bunları konuşmamız lazım”ifadesini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL