ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Milli Eğitim Müdürü Konuk’tan Yarıyıl Mesajı

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçe genelinde 92 okul/kurumumuzda 14421 öğrencimiz ve 1048 öğretmenimiz ile 2016-2017 eğitim öğretim yılının 1. dönemi sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sevgili Öğrencilerim; 2016-2017 eğitim öğretim yılı yarıyılını tamamladık…

Milli Eğitim Müdürü Konuk’tan Yarıyıl Mesajı

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçe genelinde 92 okul/kurumumuzda 14421 öğrencimiz ve 1048 öğretmenimiz ile 2016-2017 eğitim öğretim yılının 1. dönemi sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Sevgili Öğrencilerim;

2016-2017 eğitim öğretim yılı yarıyılını tamamladık. Dönem boyunca yeni bilgi ve becerilerle birçok kazanım edindiniz. Okulla ilk defa tanışan yavrularımız heyecanla başladıkları okullarına uyum başarısı geliştirdiler. Öğrendikleri her türlü bilgi ve beceriyi pekiştirmek ve kalıcı hale getirmek için çalışıp çabaladılar.

Bugün dönem boyunca yapılan tüm bu çalışmaların not olarak değerlendirildiği ve tatlı bir heyecanla beklenen karnelerini aldılar. Dinlenme ve eksiklerinizi tamamlayabileceğiniz yarıyıl tatili sizleri bekliyor.

Değerli Anne Babalar,

Karnedeki notlar öğrencilerin değil, geçen dönem içerisinde gösterilen performansın değerlendirmesidir. Bu değerlendirme, gelecek dönemdeki çalışmalara ışık tutacaktır. Tatil süresince dinlenme ve eğlenme kadar sosyal etkinliklere de zaman ayırmak, hem eğlenmeye hem de öğrenmeye imkân sağlamak gerekir.

Tatil, aile üyelerinin dönem boyunca fırsat bulamadıkları birçok şeyi paylaşabilmesi ve özellikle çocuklarınızla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeniz açısından kıymetlidir. Bu zaman dilimini, birlikte planlanan kitap okuma saatleri, kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler ve akraba ziyaretleriyle değerlendirerek, çocuklarınızın sosyalleşmesine, aile içi ilişkiyi geliştirme, duygusal birlikteliklerin artması ve birlikte geçirilen zaman açısından da bir fırsat oluşturacaktır.

 Değerli mesai arkadaşlarımla bizler, öğrencilerimizin dengeli ve sağlıklı kişilikler olarak yetişmesinde, bilgiye en doğru ve sağlıklı biçimde erişmelerinde hep yanlarında olacağız.

Okul/kurum yöneticilerime, öğretmenlerime, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tatilinizin sağlıklı, güzel geçmesini ve başarılarınızın devamını diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL