ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Minibüs Devrildi. 5 Tarım İşçisi Yaralı

        BEYŞEHİR-Kaza, Beyşehir-Konya karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa‘dan gelerek Beyşehir‘de tarlalarda çalışan ve içerisinde 14 işçinin bulunduğu Mahmut Aras idaresindeki 23 K 3164 plakalı minibüs,..

Minibüs Devrildi. 5 Tarım İşçisi Yaralı

        BEYŞEHİR-Kaza, Beyşehir-Konya karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa‘dan gelerek Beyşehir‘de tarlalarda çalışan ve içerisinde 14 işçinin bulunduğu Mahmut Aras idaresindeki 23 K 3164 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattı. Kazada minibüste bulunan tarım işçilerinden İbrahim ve Fatma Aras ile İsa, Huriye ve Fatma Gezer yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
         Kazadan yara almadan kurtulan işçilerden bazıları, yaşanan kazanın seyir halindeki bir tankerden karayoluna döküldüğü ileri sürülen yakıt nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu yaşandığını iddia etti. İtfaiye ekipleri ise kaygan zeminde bir başka kaza yaşanmaması için karayolunu yıkadı. Devrilen minibüs ise kazayı haber alıp bölgede toplanan çok sayıda tarım işçisi tarafından beden gücüyle kaldırılarak yol kenarına çekildi.
        Tarım işçilerinin Şanlıurfa‘dan gelerek Beyşehir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde çadırda kaldıkları ve çalışmak üzere tarlaya gittikleri öğrenildi.
        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL