ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Minik öğrencilerden anneler günü etkinliği

              Beyşehir Bahçelievler Kasapoğlu İlköğretim Okulu’nda 2011-2012 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken anneler günü ve kermes etkinliği düzenlendi.             Etkinliğin açılışında  kürsüye gelen okul..

Minik öğrencilerden anneler günü etkinliği

 

            Beyşehir Bahçelievler Kasapoğlu İlköğretim Okulu’nda 2011-2012 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken anneler günü ve kermes etkinliği düzenlendi.

            Etkinliğin açılışında  kürsüye gelen okul müdürü Ertuğrul Gültekin anneler gününü kutlarken, yine bir eğitim yılının sonuna gelindiğine vurgu yaptı. Bu anlamda hem mutlu, hem de üzüntülü olduklarını dile getiren Gültekin, sosyal bakımdan öğrencileri güçlendirip motive etmek  ve birlik ve beraberlik duygularını artırmak için bu tür etkinlikleri düzenlediklerine dikkat çekti.

            Konuşmaların ardından sahneye çıkan ana sınıfı öğrencileri performansları ile göz doldurdu. Sahnede skeç, dans  ve mehteran gösterileri ile salonu dolduran büyüklerini adeta büyüleyen minik öğrenciler, kendilerini izleyen davetlilerden tam not aldı. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Karabacak, okul müdürleri, öğrenci velileri katıldı.

            Etkinliğin kermes bölümünde ise öğrenci velileri tarafından hazırlanan gıda ürünleri görücüye çıktı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL