ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Misina ağla avlananlara ceza

   BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü’nde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın yeni uygulama koyduğu avlanmada ip ağ kullanımına zorunluluğu getirilmesinin ardından denetim ve kontrollerini artıran Beyşehir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, yasak..

Misina ağla avlananlara ceza

 

 BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü’nde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın yeni uygulama koyduğu avlanmada ip ağ kullanımına zorunluluğu getirilmesinin ardından denetim ve kontrollerini artıran Beyşehir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, yasak olan misina ağla avlandığı belirlenen avcılara ceza yağdırdı.
            Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü’nde yasak ağla avlandığı ileri sürülen 4 balıkçıya ayrı ayrı bin 714 lira para cezası uygulanırken,  ağlarına ve avladığı balıklara el konularak malzemeler, İlçe, Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

            Yapılan denetimlerde, gemi ruhsatı olmadığı halde avlandığı belirlenen bir balıkçıya 3 bin 444 liralık para cezası uygulandı. Jandarma ekiplerinin Beyşehir Gölü’nde yasak ağla ilgili denetim ve kontrollerini önümüzdeki günlerde de sürdüreceği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL