ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

MÜSİAD heyeti Aladağ’ı gezdi

         BEYŞEHİR – MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri 2 bin metre yükseklikte önemli kayak merkezlerinden biri olması planlanan Aladağ’da kayak yapmanın tadını çıkarttı.   ..

MÜSİAD heyeti Aladağ’ı gezdi

         BEYŞEHİR – MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri 2 bin metre yükseklikte önemli kayak merkezlerinden biri olması planlanan Aladağ’da kayak yapmanın tadını çıkarttı.
         MÜSİAD Yönetimini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, “MÜSİAD Konya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine dağ turizmi ve kayak turizmine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. MÜSİAD, ilçemiz için önemli bir merkez olmasını planladığımız Aladağ kayak merkezine bugüne kadar hep önem verdi. Buranın turizme kazandırılması şehrimiz için de önemli bir kazanç olacak. Bundan sonra da MÜSİAD ile birlikte organizasyonlarımız devam edecek” dedi.
          Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar’a teşekkür ederek sözlerine başlayan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, “Derbent Aladağ’a yapılacak kayak merkezi projesi başından beri bizlerin önemli bir gündem maddesi. Bizler de projenin yapısını görmek için buraya bir gezi yapmayı düşündük. Bazı adımların atılmasıyla burasının çok kısa zamanda Anadolu’nun parlayan bir kayak merkezi olacağına inanıyoruz. Bizler de bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.
Programda Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek’e günün anısına bir plaket takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL