ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Müsteşar Yardımcısı Beyşehir’de

         BEYŞEHİR – Müsteşar yardımcısı İrfan Uzun, Beyşehir ziyaretinde ilk olarak Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret etti.     Müsteşar yardımcısı İrfan Uzun’u Beyşehir’de ağırlamaktan son derece..

Müsteşar Yardımcısı Beyşehir’de

 

       BEYŞEHİR – Müsteşar yardımcısı İrfan Uzun, Beyşehir ziyaretinde ilk olarak Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret etti.

    Müsteşar yardımcısı İrfan Uzun’u Beyşehir’de ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Başkan Taşcı; “Bizim Beyşehir Gölü Milli parkı ve Çevre Bakanlığı ile ilgili bir çok sorunlarımız var. Bu sorunların bizzat sizin tarafınızdan yerinde incelenecek olması bizim için son derece sevindirici.İnşallah birlikte önümüzdeki engelleri ve Beyşehir’in önüne set çeken uygulamaları kaldırma noktasında kararlar alabiliriz” dedi.
      İlk defa Beyşehir’e geldiğini ve Beyşehir gerçekten tam anlamı ile  bir tarih şehri olduğuna vurgu yapan Uzun; “Eşrefoğlu Cami başta olmak üzere diğer önemli tarihi yapılar, Beyşehir Gölü ve içinde ki adalar. Bunlar mutlaka değerlendirilmeli. Bakanlığımızla ilgili yaşadığınız sorunlara gelince, mutlaka bizden beklentilerinizi alıp değerlendireceğiz. Ancak; şu da bilinmeli ki Bakanlığımız yeni şekillendirilmekte. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sorunları çözmek için vardır. Bakanımızın da bu konuda ne kadar gayretli olduğunu bizler içeriden sizlerde dışarıdan mutlaka takip ediyorsunuzdur. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili yaşadığınız sorunları kastederken sit alanı ile ilgili sorunları kastediyorsunuz. Sit alanlarında değişiklikler var. Eskiden birinci, ikinci üçüncü sit diye tanımlanan yerler malesef çokta bilinçli olarak tanımlanmamıştır. Ama bundan sonra tamamen bilimsel raporlara göre yönetmeliklerimiz yayınlandı” dedi.
      Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar yardımcısı İrfan Uzunç daha sonra Beyşehir Gölü kıyısında incelemeler yaparak, Beyşehir Gölü’nde düzenlenen yat turuna katıldı. Uzun’a Belediye Başkanımız İzzet Taşcı’nın yanı sıra Akparti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinden bazıları da eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL