ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

O Beyşehir’i, Beyşehir O’nu çok seviyor…

BEYŞEHİR – AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, teşkilatta Beyşehir Göl’e özel değerlendirmelerde bulunurken, “İlk kez Konyalı bir başbakan, tabiî ki böylesine Konya’dan bir başbakanın çıkıyor olması, Konyalılar adına çok..

O Beyşehir’i, Beyşehir O’nu çok seviyor…

BEYŞEHİR – AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, teşkilatta Beyşehir Göl’e özel değerlendirmelerde bulunurken, “İlk kez Konyalı bir başbakan, tabiî ki böylesine Konya’dan bir başbakanın çıkıyor olması, Konyalılar adına çok onur ve gurur verici, biz de Beyşehirliler olarak elbette bu onuru ve gururu canı gönülden paylaşıyoruz”dedi.

“MALUMUN İLANI OLDU…”

Davutoğlu isminin kendileri için sürpriz olup olmadığı ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplandıran Huğlu, “Şimdi malumun ilanı oldu gibi, ama acaba bir sürpriz olur mu endişesini her zaman taşıdık. Aslında sinyaller vardı. Biz bu sinyalleri alıyorduk. Tabi Cumhurbaşkanımız çok geniş istişareler yaptı, hatta bunu cumhurbaşkanlığı adaylığı öncesinde de bizleri genel merkeze çağırdığında, ben orada yazılı olarak da görüşümü belirtmiştim. Yani ‘cumhurbaşkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz?’ sorusuna ben tabiî ki ‘Cumhurbaşkanı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istiyorum’ dedim.Altına, düşünceler bölümünü de ‘Başbakan olarak ise Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu görmek istiyoruz’ diye belirtmiştim. Tabi bu beklentimiz çok şükür gerçekleşti. Teşkilat olarak, Beyşehirliler olarak çok mutluyuz, onurluyuz, sevinçliyiz. Sayın Davutoğlu’nun Beyşehir’i karşı özel bir teveccühünün ve sevgisinin olması da bizleri ayrıca mutlu ediyor.”dedi.

BEYŞEHİR’E BAŞBAKAN OLARAK DA GELECEK Mİ?

Huğlu, “Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olarak defalarca Beyşehir’e geldi, Başbakan olarak da gelecek mi?” sorusunu ise, “İnşallah umut ediyoruz. Kendisini en kısa zamanda Beyşehir’e davet edeceğiz” diyerek cevapladı.

AK Parti Genel Başkan ve Yeni Başbakan adayının Davutoğlu olduğunu, parti teşkilatında partililerle birlikte televizyonlarda canlı olarak yayınlanan haberlerden öğrenen Huğlu, Davutoğlu’nun bu hususta şansı çok yüksek olan bir isim olduğuna da vurgu yaptı. Huğlu, “Biz bunu bazı kendi kriterlerine göre, değerlendirdiğim zaman kesin Davutoğlu genel başkan ve başbakan olur diye düşünüyorduk zaten. Ben, zaten Sayın Dışişleri Bakanımızın Beyşehir’e ramazan bayramında gerçekleştirdiği bayramlaşma programında yaptığımız açılış konuşmasında da belirtmiştim. Yani vatandaşlarımız, Davutoğlu’nu o kadar çok başbakan olarak görmek istiyordu ki, ‘Sayın başbakanımız Beyşehir’e hoş geldiniz’ diyerek hitap etmeleri Sayın Davutoğlu’nu, biz de konuşmamızda bunu bir dua olarak algılamıştık ve ‘inşallah’ demiştik” dedi.

DIŞ SİYASETİN MİMARI…

Davutoğlu’nun AK Parti döneminde, 12 yıllık dış siyasetin mimarı, başbakanın dışişleri başdanışmanlığını da ta başından beri yapmış önemli bir şahsiyet olduğuna vurgu yapan Huğlu, “İlk defa bir başbakanın ve böylesine güçlü bir başbakanın seçilecek olması gerçekten bizleri gururlandırmıştır, sevince gark etmiştir. Tüm Konyalılar olarak çok büyük sevinç içerisindeyiz. Ayrıca, 27 Ağustos’ta yapılacak olan büyük kongrede delegelerin de teveccühü ile genel başkan seçilecektir inşallah. Genel başkan seçildikten sonra tabiî ki aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı oluyor. Bu kutlu görev, bu önemli görev sayın Dışişleri Bakanımız Davutoğlu’na hayırlı olur diyorum. Hatta Türk İslam alemine, Beyşehir’imize, Konya’mıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.

BEYŞEHİR’E TATİLE GELMİŞTİ…

AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, ramazan bayramından sonra eşiyle birlikte dinlenmek ve tatil amacıyla Beyşehir’e gelen Davutoğlu’nun Beyşehir’e ayrı bir teveccühü ve sevgisi olduğunu da dile getirerek, “Bayramlaşma programından sonra da ailece burada tatile geldiler. Bir günlüğüne de olsa. Gerçekten Beyşehir’i çok seviyor. Biz de kendisini çok seviyor, sayıyoruz. ‘Bundan sonra nasıl bir Türkiye?’ sorusuna verilecek cevap,  ‘Yeni Türkiye’nin Yeni Başbakanı Sayın Davutoğlu’dur. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın söylediği gibi, ‘Yeni Türkiye’de yeni şeyler olacak, önemli ve güzel şeyler olacak. Yeni Türkiye vesayetten, prangalardan kurtulmuş, ileriye doğru daha güçlü bir şekilde tam demokrasinin, tam barışın, huzurun olacağı, refahın olacağı ve bölgesinde Türk İslam aleminde güçlü bir Türkiye’nin Başbakanı olacaktır Sayın Davutoğlu inşallah.”
(ÖZEL HABER/Ali Rıza Önses)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL