ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrenciler Harçlıklarını Şehit Ailesine Bağışladı

BEYŞEHİR – Beyşehir’de, ilkokul öğrencileri düzenledikleri kampanya çerçevesinde sınıf kumbarasında biriktirdikleri harçlıklarını, bir şehit ailesine bağışlayarak anlamlı bir davranışa imza attı.         Beyşehir Gazi İlkokulunda öğrenim gören 3/A sınıfı öğrencileri,..

Öğrenciler Harçlıklarını Şehit Ailesine Bağışladı

BEYŞEHİR – Beyşehir’de, ilkokul öğrencileri düzenledikleri kampanya çerçevesinde sınıf kumbarasında biriktirdikleri harçlıklarını, bir şehit ailesine bağışlayarak anlamlı bir davranışa imza attı.
        Beyşehir Gazi İlkokulunda öğrenim gören 3/A sınıfı öğrencileri, eğitim yılı başlangıcında tasarruf amacıyla harçlıklarından artan paraların biriktirildiği sınıf kumbarasıyla ihtiyaç sahibi fakir öğrencilere yardımda bulunarak örnek bir davranış sergiledi.
        Öğrenciler, yılbaşından bu yana ise sınıf kumbarasında topladıkları paraları büyük üzüntü duydukları artan terör olayları sonrasında şehit düşen TSK mensuplarının ailelerine yardım etmek, ülkeye birlik mesajı vermek ve toplumda duyarlılık oluşturmak amacıyla  Beyşehir’de yaşayan bir şehit ailesine bağışlama kararı aldı.
        Kumbarada biriken 550 liralık yardım, zarf içerisinde sınıfa davet edilen bir şehit ailesine takdim edildi. Gazi İlkokulu Müdürü Yasin Sarıkaya, toplanan yardım paralarının teslim töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL