ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Okul Aile Birlikleri Başkanları ile İstişare

BEYŞEHİR – 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı okul aile birliği Başkanları toplantısı Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Şube Müdürü Rüştü Beğendi‘nin katılımıyla Gazi İlkokulunda..

Okul Aile Birlikleri Başkanları ile İstişare

BEYŞEHİR – 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı okul aile birliği Başkanları toplantısı Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Şube Müdürü Rüştü Beğendi‘nin katılımıyla Gazi İlkokulunda gerçekleşti. Toplantıda okul ihtiyaçları öğrenci eğitim durumları ele alındı.
       Toplantı okul aile birliklerinden sorumlu Şube Müdürü Rüştü Beğendi’nin açılış konuşması ile başladı.
       Beğendi; okul aile başkanları gönüllü fedakârlık yaparak okulu, okul müdürleri ile birlikte yönetmeleri gerektiğini ve okuldaki sorunları okul idaresi ile birlikte tespit edilip sorunların çözümünde etkili çalışmalar yürütmesinin hem okul hem öğretmen, öğrenci açısından faydalı olacağını söyledi.
        İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk okullara yapılan hizmet ve çalışmaları anlattı. Ayrıca okul aile birliği başkanlarına söz hakkı vererek yapılması istenilen hizmetler için bilgi istedi isteklerin yapılması için Müdürlüğümüzün tüm imkânlarının kullanılarak ihtiyaçların en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun; okul aile birliği başkanlarının da belediye başkanları gibi sıkıntısı ve derdi olan insanlar olduğuna vurgu yaparak, “Belediye başkanlarının amacı nedir, derdi olan insanların dertlerine çare bulmak. Okul aile birliği başkanlarımızın da amacı okullarıyla ilgili sorunlarına çözüm bulmaktır. O halde baktığımızda hedeflerimiz ortak. Bu yüzden sizlerle bir araya geldik. Bu noktada davetinden dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Musa Konuk’a teşekkür ediyorum. Şunu her zaman söylüyorum; Beyşehir milli eğitim kanadında gerçekten çok şanslı. Çünkü son dönemde milli eğitim noktasında ilçemizde gözle görülür bir gelişme, başarı ve değişimler var. Bu da Milli Eğitim Müdürümüz Musa Konuk Bey ve ekibinin sayesinde oldu. Beyşehir eğitim anlamında da her şeyin en güzelini hak ediyor dedi ayrıca okul aile birliği başkanlarının sorunlarını dinleyip Belediyenin çözüm bulabileceği noktalarda çalışmalar yapacağını söyledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL