ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Oltacılara rast gele

            BEYŞEHİR – Tüm yurtta 1 Mayıs kutlanırken, Beyşehir’de olta tutkunları bir başka Bayram sevinci yaşıyor.           Beyşehir Gölü’nde su ürünleri avlanma yasağı devam ederken, 1 Mayıs’tan..

Oltacılara rast gele

 

          BEYŞEHİR – Tüm yurtta 1 Mayıs kutlanırken, Beyşehir’de olta tutkunları bir başka Bayram sevinci yaşıyor.
          Beyşehir Gölü’nde su ürünleri avlanma yasağı devam ederken, 1 Mayıs’tan itibaren göl kıyısında olta ile sportif avcılığa sınırlı olarak serbestlik geldi. Göl kıyılarında sadece sudak avı serbest bırakılırken, 1 Mayıs’ın gelmesi ile birlikte olta tutkunları sahil şeridini doldurarak şenlendirdi.
          Beyşehir İlçe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, yaptığı açıklamada, 3/2 numaralı amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğin 13.maddesi uyarınca, olta ile avcılığın Beyşehir Gölü kıyılarında Beyşehir kent merkezindeki Eşrefoğlu Köprüsü ile Karaburun mevkisi arasında, Beyşehir Gölü’nün batı kısmında ise Gölyaka-Şarkikaraağaç yolu üzerinde bulunan Pereme ile Sulak mevkisi arasında kalan kıyı bölgede yapılabilecektir. Bu bölgelerin dışındaki sahil şeridinde olta ile avlanma yasağı devam ediyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL