ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ömrünü Tamamlayan İki Tank Vuslat Parkı’nda

BEYŞEHİR – Bir süre fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler için Vuslat Park’ta sergilenen tanklar, daha sonra av tüfeği sektöründe dünya markası olan, sektörün önde gelen firmalarının yer aldığı Üzümlü ve Huğlu Mahalleri’nin..

Ömrünü Tamamlayan İki Tank Vuslat Parkı’nda

BEYŞEHİR – Bir süre fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler için Vuslat Park’ta sergilenen tanklar, daha sonra av tüfeği sektöründe dünya markası olan, sektörün önde gelen firmalarının yer aldığı Üzümlü ve Huğlu Mahalleri’nin girişlerine yerleştirilecek.
      Tankların Beyşehir’e ne amaçla getirildiği konusunda basın mensuplarına bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Beyşehir’in her bir özelliğini ortaya çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. İlçemizin turizm, tarım ve sanayi alanlarında tanıtmanın yollarını arıyoruz. Sanayi alanında, av tüfeği ve mermer sektöründe ne kadar başarılı olduğumuz ortada. Özellikle Üzümlü ve Huğlu Mahallelerimizin silah sektöründeki başarıları tartışılmaz. Biz bu mahallelerimizdeki hemşerilerimizi, sanayicilerimizi daha da motive etme, Üzümlü ve Huğlu Mahallelerimizi daha iyi reklam edebilme, aynı zamanda esnafımızın engin sanayi bilgilerini ön plana çıkarma adına bu iki mahallemizin girişlerine ücretsiz aldığımız tanklardan birer tane koymayı planlıyoruz.”dedi.
          Üzümlü ve Huğlu’nun av tüfeği sektöründe ülkemizde ve dünyada marka olmuş mahalleler olduğunu vurgulayan Başkan Özaltun “Bizim iletmek istediğimiz mesaj şu; bu mahallelerimizdeki firmalarımız imkan tanınırsa tank üretecek kapasiteye sahip, sanayimiz bu noktada bilgili ve gelişmiş. Üzümlü ve Huğlu Mahallelerimizin girişlerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar bittiği zaman tankları mahallelerimizin girişine yerleştireceğiz. Tanklar bir süre fotoğraf çektirmek isteyenler için Vuslat Park’ta kalacak. Eğer halkımızdan talep görürsek ki göreceğine eminim bu tanklar burada kalacak, ayrıca Üzümlü ve Huğlu Mahallelerimize tekrar tank getirteceğiz. Fakat talep görmezse bu tankları buradan kaldıracağız. “şeklinde konuştu.
          Konuşmasında tarihe kara bir leke olarak geçen 28 Şubat’ı hatırlatan Başkan Özaltun  “Biliyorsunuz 28 Şubat tarihinde tanklar yürütüldü farklı amaçlar için kullanıldı. Ama şükürler olsun ki şimdi tanklar vatandaşlarımızın fotoğraf çektirebileceği tatlı anılar bırakabileceği bir hale geldi. Allah’ım bir daha 28 Şubat’ları bu millete yaşatmasın. ”dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL