ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Önce Namaz, Sonra Yürüyüş

BEYŞEHİR – İzmir Ege Üniversitesi’nde  bıçaklı kavga sonucu öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Beyşehir’de gıyabi cenaze namazı kılındı.        Çarşı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan gıyabi..

Önce Namaz, Sonra Yürüyüş

BEYŞEHİR – İzmir Ege Üniversitesi’nde  bıçaklı kavga sonucu öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Beyşehir’de gıyabi cenaze namazı kılındı.
        Çarşı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan gıyabi cenaze namazının ardından öldürülen üniversite öğrencisi için dualar edildi. Duanın ardından Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Anıt Meydanı’na kadar yürüyüş düzenlendi. Ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyen grup, Çakıroğlu’nun öldürülmesini protesto etti.
        Beyşehir Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Mahmut Küçük tarafından okunan basın bildirisinde, “Ülkücü hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır. Bu kahpe saldırının derhal aydınlatılması, bedbaht faillerinin hemen bulunması gerekmektedir. Bilinmelidir ki, ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmıştır. Şımartılan, her türlü küstahlığa göz yumulan bölücü terör örgütü, şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmaya devam etmektedir. Analar ağlamasın sloganı ile başlatılan bu süreç çözümün değil, yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur” ifadelerine yer verildi.
        Basın açıklamasının ardından kalabalık ülkücü yemin yaptı. grup daha sonra sessizce dağıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL