ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Orman Müdürü Şambaz Arık Beyşehir’e Veda Etti

BEYŞEHİR – Beyşehir’de yaklaşık 3,5 yıl süreyle Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Arık, Konya Orman Bölge Müdürlüğü Etüd Proje Mühendisliği görevine atandı. Tayinin ardından Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü görevinden..

Orman Müdürü Şambaz Arık Beyşehir’e Veda Etti

BEYŞEHİR – Beyşehir’de yaklaşık 3,5 yıl süreyle Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Arık, Konya Orman Bölge Müdürlüğü Etüd Proje Mühendisliği görevine atandı. Tayinin ardından Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü görevinden ayrılan Arık, Veda ziyaretlerinde bulundu.
        Görev yaptığı süre içerisinde Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’nde birçok başarılı çalışmaya imza atan Arık, kurumun genel karlılığını artırılmasında önemli rol üstlendi. Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü idari binası, bahçesi ve kuleler ile diğer birimlerin fiziki şartlarındaki iyileştirme çalışmalarını yürüten Arık, bölgedeki ağaçlandırma çalışmalarıyla da ilçenin yeşil dokusunun daha da zenginleşmesinin önünü açtı. Kurumlararası iyi diyaloğu ile dikkat çeken ve Beyşehir’de sevilen bir isim haline gelen Arık, Beyşehirliler’e görev yaptığı süre içerisinde kendisine gösterdiği yakın ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ederken, helallik istedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL