ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Osmanlı Takılarına ‘Dizi’ Dopingi

                BEYŞEHİR-Eski Osmanlı takılarının satışına, televizyonlarda yayımlanan dizi filmler doping etkisi yaptı.             Beyşehirli dizi film tutkunu ve takı severlerin, televizyonlarda ekrana gelen filmlerde rol alan sanatçıların kullandığı..

Osmanlı Takılarına ‘Dizi’ Dopingi

 

 

            BEYŞEHİR-Eski Osmanlı takılarının satışına, televizyonlarda yayımlanan dizi filmler doping etkisi yaptı.

            Beyşehirli dizi film tutkunu ve takı severlerin, televizyonlarda ekrana gelen filmlerde rol alan sanatçıların kullandığı gümüş takılara ilgisinin yoğun olduğu bildirildi. Özellikle Osmanlı takılarının büyük talep gördüğü kaydedildi.

            Kent merkezinde faaliyet gösteren gümüş takı mağazasının sahibi Ahmet Özbek, gazetecilere yaptığı açıklamada, televizyonlarda en çok izlenen dizi filmlerinin takı satışlarına olumlu etki yaptığını söyledi.

            Türk toplumunun dizi filmi izlemeye çok meraklı bir toplum haline geldiğini, Beyşehir’de de bu tutkunun oldukça yaygın olduğu görüşlerine yer veren Özbek, bunun da gümüş takı sektörünün işlerini son dönemde canlandırdığını belirtti.

            Özellikle bugünlerde bir televizyon kanalında yayımlanan ve dizi tutkunlarını ekranların başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl filminde  rol alan sanatçıların kullandığı takılara rağbetin arttığını ifade eden Özbek, şu bilgileri verdi:

            “Dizide oynayan Hürrem Sultan’ın taktığı takılar, yüzükler bu ara çok moda. Hürrem yüzüklerinin yanı sıra Feriha kolyesi de ilgi görüyor. Bu takılarla ilgili devamlı istek alıyoruz. Yayın dönemi bitmiş olan bir dizi filminin yıldızı olan Behlül’ün yüzükleri, Bihter’in takıları da bir zamanlar gözdeydi. Yayını hala süren Kurtlar Vadisi yüzükleri bir ara revaçta idi. Özellikle tarihi yansıtan filmler, şu günlerde Osmanlı takılarına olan ilgiyi artırdı.  Bu durum, tabiî ki sektörün ve biz esnafın yüzünü güldürdü.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL