ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun’dan Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, gazeteciliğin fedakârlık isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu vurgulayarak, Beyşehir’de ve yurt..

Özaltun’dan Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, gazeteciliğin fedakârlık isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu vurgulayarak, Beyşehir’de ve yurt genelinde  görev yapan tüm basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı.
       Özaltun,konuyla ilgili yaptığı  yazılı açıklamasında, cümlelere yer verdi:  “Ülkemizde gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesinin simgesi olan 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 Sayılı Kanun, gazetecilerimiz için büyük önem taşıdığından 10 Ocak tarihi Çalışan gazeteciler günü olarak kutlanmaktadır. Bu vesileyle tüm basın mensuplarımızın ‘Çalışan Gazeteciler Gününü’ kutluyorum.
       Ülkelerde demokratik hayatın yerleşmesinde ve sağlıklı olarak işlemesinde, düşünce ve ifade özgürlüğünün gelişmesinde, sosyal ve kültürel hayatın topluma yayılmasında, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde basının çok önemli katkısı bulunmaktadır.
         Bu anlamda halkımızın haber alma ihtiyacını gideren, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini biz yerel yöneticilere  yansıtarak kamu görevini yerine getiren basın mensuplarının çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda, insan haklarına saygılı yayın yapan Beyşehir basınımızın, halkımızın ve ilçemizin yararını gözeterek, kurumlar arasındaki ilişkileri ve işbirliğini güçlendirmeye, birlik ve beraberliği artırmaya yönelik hassasiyetlerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürmesi en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, gece gündüz, kar kış demeden haber peşinde koşan gazetecilerimize ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan 212 sayılı yasanın kabulü nedeniyle ilan edilen ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, en içten saygı ve sevgilerimi sunarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL