ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun; Gazeteciler Gününü Kutladı

BEYŞEHİR – Gazetecilik mesleğinin, çok büyük fedakârlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu kaydeden Başkanımız Murat Özaltun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları..

Özaltun; Gazeteciler Gününü Kutladı

BEYŞEHİR – Gazetecilik mesleğinin, çok büyük fedakârlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu kaydeden Başkanımız Murat Özaltun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşları, toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan, bireyin haber alma hakkını sağlayan, toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir. İlkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktararak vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi alması için gece gündüz, yaz kış demeden, çok zor şartlar altında haber peşinden koşan halkın gözü, kulağı olan, idarecilere ışık tutan basın mensuplarının özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil.
         Beyşehir’de her alanda güçlü bir şekilde var olan basın, her geçen gün daha da güçlenmekte, güçlenirken de şehrimize ve ülkemize olan katkısını artırmaktadır. Beyşehir’in sorunlarının çözümüne önemli katkılar veren, bizlere yardımcı olan, yerel ve ulusal basınımızın temsilcilerine olumlu ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
        Bu duygu ve düşüncelerle, Beyşehir’in gelişmesine ve tanınmasına sosyal, ekonomik ve kültürel alanda gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, sorunların çözümünde bizlerle birlikte yol alan yerel ve ulusal düzeyde yazılı ve görsel alanda çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL