ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun, KPSS’ye Girecek Adaylara Başarı Diledi

BEYŞEHİR – Özaltun, yaptığı açıklamada, KPSS’nin devlet memurluğuna girişte ilk ve en önemli adımların başında geldiğini hatırlatarak, 2016 yılı içerisinde lisans ve ön lisans mezunu memur adaylarından sonra şimdi de..

Özaltun, KPSS’ye Girecek Adaylara Başarı Diledi

BEYŞEHİR – Özaltun, yaptığı açıklamada, KPSS’nin devlet memurluğuna girişte ilk ve en önemli adımların başında geldiğini hatırlatarak, 2016 yılı içerisinde lisans ve ön lisans mezunu memur adaylarından sonra şimdi de ortaöğretim (lise) mezunu adaylar  için 20 Kasım’da KPSS heyecanı yaşanacağını vurguladı.

Beyşehir ilçesinde, Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) 4 bin 633 lise mezunu memur adayının kamuya girebilmek için ter dökeceğini belirten Özaltun, Beyşehir’de ön lisanstan sonra lise ve dengi okul mezunlarının ilk kez kendi memleketinde KPSS’ye girme heyecanı yaşayacağını belirterek, “Artık ilçemizde yaşayan hemşehrilerimiz,Beyşehir’in sınav merkezi olmasının ardından KPSS için de ilçe dışına çıkmak zorunda kalmıyor.20 Kasım’da ilçemiz merkezinde yapılacak sınava sadece Beyşehir değil, Beyşehir’in çevre ilçelerinden de çok sayıda aday iştirak edecek. Ön lisans düzeyindeki ilk KPSS’de ilçemizde bin 571 memur adayı ter dökmüştü. Ortaöğretim düzeyindeki KPSS’de ise bu sayı üçe katlamış durumda. Beyşehir, Pazar günü bu anlamda da yine önemli bir sınav vermiş olacak. KPSS’ye girecek tüm adaylarımıza Pazar günü yapılacak sınavda başarılar diliyorum. AK Parti Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu başta olmak üzere ilçemizin sınav merkezi olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Öte yandan, 20 Kasım’da Beyşehir’de ortaöğretim düzeyinde ilk kez yapılacak KPSS’ye 4 bin 633 aday 17 farklı okulda girecek, sınavda 685 görevli görev yapacak.

Beyşehir’de, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Kampüsü’ndeki yükseköğrenim kurumları ile Beyşehir Anadolu Lisesi ve Seyfettin Süleyman Bey Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde 16 Ekim’de gerçekleştirilen ön lisans düzeyindeki KPSS’ye  ise  bin 571 kişi katılmıştı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL