ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun Mazbatasını Aldı

       BEYŞEHİR – Özaltun, seçimlerde belediye meclis üyeliklerine seçilen partililer, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindekilerle birlikte mazbatalarını almak üzere Beyşehir İlçe Seçim Müdürlüğü’ne geldi.       Burada Özaltun’a mazbatasını İlçe..

Özaltun Mazbatasını Aldı

       BEYŞEHİR – Özaltun, seçimlerde belediye meclis üyeliklerine seçilen partililer, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindekilerle birlikte mazbatalarını almak üzere Beyşehir İlçe Seçim Müdürlüğü’ne geldi.
       Burada Özaltun’a mazbatasını İlçe Seçim Müdürü Ahmet Sevindi, ‘hayırlı olsun’ dilekleri ile takdim etti. Mazbatasını aldıktan sonra topluluğa hitaben bir konuşma yapan Özaltun, Beyşehir’de artık yepyeni bir dönemin başlayacağının mesajlarını verdi, “Hepimize hayırlı Uğurlu olsun” dedi. Özaltun, bundan sonra kendisine oy veren ya da vermeyen partili partisiz herkesin, Beyşehir’in nüfusu olan 70 bin 300 kişinin yeni dönemde Belediye Başkanı olarak yola çıktığını vurgulayarak, “Hemşehrilerimizden de isteğim, bizden ve arkadaşlarımızdan dualarını eksik etmemeleridir. Bir ekip ruhu içerisinde hep beraber Beyşehir’e hizmet edeceğiz. İnşallah bu 5 yıllık süre sonunda yepyeni bir Beyşehir bizleri bekliyor” dedi.
        Beyşehir Belediye Başkanlığı devir teslim töreninin de yarın yapılacağı belirtildi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL