ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun Merak Edilen Sorulara Cevap Verdi

BEYŞEHİR – Başkan Özaltun makam odasında bir araya geldiği basın mensuplarına Yeni Devlet Hastanesi’nin alınan son karar doğrultusunda Beytepe ve Esentepe Mahallelerinin arasında ki alanda inşa edileceğini, Cezaevi karşısında yapılması..

Özaltun Merak Edilen Sorulara Cevap Verdi

BEYŞEHİR – Başkan Özaltun makam odasında bir araya geldiği basın mensuplarına Yeni Devlet Hastanesi’nin alınan son karar doğrultusunda Beytepe ve Esentepe Mahallelerinin arasında ki alanda inşa edileceğini, Cezaevi karşısında yapılması planlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının ise halkın o alanın mezarlık olarak kalması talebi üzerine yer değişikliğine gidileceğini söyledi.
            Yeni Devlet Hastanesi’nin İhalesi 5 Mayıs’ta.
            Yeni Devlet Hastanesi’nin  Beytepe ve Esentepe Mahallelerinin arasında ki alanda yapılacağının altını çizen Başkan Özaltun; “Halkımızla bir araya geldiğimiz zaman bize sorulan soruların en başında yeni Devlet Hastanesi nereye yapılacak geliyordu. Özellikle altını çizerek söylemek istiyorum ki hemşerilerimizin içi rahat olsun, hastane karar verildiği üzere Beytepe ve Esentepe Mahallelerimizin arasında kalan alana yapılacak. Şükürler olsun ki bölge Milletvekillerimizin ve Teşkilatımızın da desteği ile Beyşehir’imize kazandırılacak olan hastanenin ihale tarihi 5 Mayıs 2015 olarak belirlendi. İhale Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek, ardından en kısa sürede hastanemizin yapımına başlanacak ve 600 iş günü içerisinde tamamlanacak. ” dedi.
            Halkımız Ne İsterse O Olacak
            Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için geçilen tek yön uygulamasından esnafın yoğun talebi üzerine vazgeçildiğini ifade eden Başkan Özlatun “Bu uygulama yaklaşık 40 gün devam etmesinin ardından esnafımızdan çok yoğun tepkiler gelmeye başladı. Bu tepkilerin başında işlerinde azalma olduğu yönündeydi ve bizde vatandaşlarımızın bu tek yön uygulaması kalksın isteğine duyarsız kalmadık ve bu uygulamadan vazgeçtik. Biz her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımız ne isterse o olacak diyoruz.” şeklinde konuştu.
            Yeni yapılacak hastanenin ardından, eski hastane binasının ne olacağı sorusunu değerlendiren Başkan Özaltun “Sağlık Bakanlığımız, Teşkilatımız ve Belediyemiz eski hastane binasının şehrimize en iyi nasıl hizmet verebilir konusunda ortak bir karar verecektir.” dedi.
            Yeni Emniyet Binasının Yeri Değişiyor.
            Halktan gelen görüş, öneri ve  eleştirilere her zaman çok önem verdiklerini belirten Başkan Özaltun “Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde basın kanalıyla açıkladığımız yeni Emniyet Binamızın yeriydi. Emniyet Binamızı Cezaevinin karşısındaki yerde yapacağımızı söylediğimiz de bu alanın mezarlık olarak genişletilmesini istediler. Biz de her zaman olduğu gibi 71.400 hemşerimizin görüşlerine önem vererek emniyet binamızın bu alana yapılmasından vazgeçtik. Hemşerilerimizin istekleri bizim için her zaman emirdir, onların taleplerini en güzel şekilde yapmaya devam edeceğiz. ”dedi.
            Kültür Merkezi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu,   en kısa zamanda ihalesi yapıp, inşaat çalışmalarını başlatacaklarını söyleyen Başkan Özaltun modern, geleceği bir parlak bir Beyşehir için her alanda proje ve hizmet üretmeye devam ettiklerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL