ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun, yaşlı ve hastaları evinde ziyaret etti

BEYŞEHİR – Özaltun, kendisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve evde bakım hizmetleri birimi personeli ile beraber Beyşehir merkez ve ilçeye bağlı bazı mahallelerde bakım hizmeti sunulan yaşlı..

Özaltun, yaşlı ve hastaları evinde ziyaret etti

BEYŞEHİR – Özaltun, kendisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve evde bakım hizmetleri birimi personeli ile beraber Beyşehir merkez ve ilçeye bağlı bazı mahallelerde bakım hizmeti sunulan yaşlı ve bakıma muhtaç kişileri evlerinde ziyaret etti. El öpen ve yaşlıların bayramını tebrik eden Özaltun,bir süre sohbet etti. Özaltun, yaşlılara verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını ve isteklerini sordu.
        Yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler de, belediyenin başlattığı uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek, Özaltun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerde, yaşlılara ve ziyaretçilerine evde bakım hizmeti görevlileri çikolata ve kolonya ikram ederken, yaşlılara çeşitli hediyeler verildi. Başkan Özaltun, ziyaretlerinde mahallelerde karşılaştığı küçük çocuklara ise balon hediye ederek sevindirdi.
       Belediye Başkanı Murat Özaltun’un bir sonraki ziyaret durağı ise Beyşehir Devlet Hastanesi oldu. Acil serviste tedavi gören hastaları ve acil servis çalışanlarının bayramını tebrik eden Özaltun, hastalara ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulundu. Özaltun, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak evde bakım hizmeti sundukları yaşlı ve bakıma muhtaç kişi sayısının 78’u ulaştığını belirterek, bayram dolayısıyla bunlardan bazılarını evlerinde ziyaret ederek bayramlaştıklarını ve sohbet ettiklerini söyledi. Yaşlı insanların bayramlaşmalarda konuşmaya ve muhabbete ihtiyaç duyduklarını da gördüklerini dile getiren Özaltun, “Dört duvara bakarak yaşayan bu insanlarımız insanlarla konuşmadan haz alıyor.Bizi de bırakmak istemediler.Bizi çocukları gibi gördüler. Gittiğimiz her evi kendi evimiz gibi gördük, evde bakım hizmetleri ile evlerimizin tertemiz ve yaşanabilir bir şekilde olduğunu gördük. O kadar çok mutlu oldular ziyaretlerimizden, yaptığımız işin bir kat daha zevkine vardık. Buradan evde bakım hizmeti veren personelime ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL