ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun’dan Kutlama

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.            Başkan Özaltun mesajında şu ifadere yer verdi..

Özaltun’dan Kutlama

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
            Başkan Özaltun mesajında şu ifadere yer verdi : “170 yıldır görevini her şartta ve konumda devam ettiren ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamı için gece gündüz çalışan Türk Emniyet Teşkilatı’nın bu gurur gününde onları içtenlikle kutluyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Polis Teşkilatımız, Türk milletinin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, övgüye değer başarılarına da devam emektedir. Bu onurlu mesleği büyük bir özveriyle yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Beyşehir Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve şerefle emekli olmuş polislerimizi minnetle yad ediyor, halen büyük bir özveri ve hizmet aşkıyla çalışan polislerimize de zor görevlerinde başarılar diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL