ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özel Okulda Karne Sevinci

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk..

Özel Okulda Karne Sevinci

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve beraberindeki ilçe protokolü, sömestri tatili nedeniyle Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.
        Yaklaşık 100 öğrencinin eğitim gördüğü okulda, ilçe protokolü, karne, teşekkür ve takdir belgelerini vererek sohbet ettiği özel öğrencilere oyuncak ve çeşitli hediyeler vererek yaşadıkları özel an ve sevinci paylaştı, birlikte fotoğraflar çektirdi.
         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada,  bugünün özel bir gün olduğunu belirterek, “Bugün hem Beyşehir’de, hem de Türkiye genelinde karne günü, dolayısıyla özel bir gün. Biz de bu özel günde özel okulumuzu ve engelli öğrencilerimizi tercih ettik. Buradaki öğrencilerimizin engelli olmak tabiî ki bir tercihi değildi, kimisi doğuştan, kimisi sonradan engelli hale gelmiş dolayısıyla bu çocukların bizim için çok özel bir yeri ve konumu var” dedi.
        Her bireyin bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Özaltun, özel eğitim gören öğrencileri çok sevdiklerini, topluma kazandırılmaları ve motivasyon noktasında da her zaman ellerinden gelen destek ve katkıyı onlara sunmaya çalıştıklarını söyledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL