ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özpınar Ak Parti’den Aday AdayI

BEYŞEHİR – Özpınar, yaptığı açıklamada, 2001-2011 yılları arasında AK Parti Hüyük İlçe Başkanı olarak görev yaptığını belirterek, “AK Parti iktidarı ile Türkiye dünyada hak ettiği yeri bulmuştur. Aziz milletimizin güçlü..

Özpınar Ak Parti’den Aday AdayI

BEYŞEHİR – Özpınar, yaptığı açıklamada, 2001-2011 yılları arasında AK Parti Hüyük İlçe Başkanı olarak görev yaptığını belirterek, “AK Parti iktidarı ile Türkiye dünyada hak ettiği yeri bulmuştur. Aziz milletimizin güçlü Türkiye özlemi AK Parti iktidarı ile gerçekleşmiştir. Bu tablo içerisinde milletvekili olarak ülkeme hizmet etmek istiyorum”dedi.
        AK Parti bünyesinde 2001-2011 yılları arasında AK Parti Hüyük İlçe Başkanı olarak görev yaparken, 2011 yılında milletvekili aday adayı olmak üzere istifa ettiğini hatırlatan Özpınar, “Aday olmak nasip olmadı, seçim çalışmalarına aktif olarak katıldım. Akabinde il teşkilatımız ve ilçe teşkilatımız tarafından verilen görevleri yerine getirdim. 2011 yılından sonraki  dönemde Hüyük İlçe Seçim Kurulu’nda ilçe seçim kurulu üyesi olarak partimi temsil ettim. Hayallerimi gerçeğe dönüştüren, ülkemi lider ülke yapmak üzere sosyal, ekonomik ve askeri alanda dev adımlar atan AK Parti bünyesinde yapmış olduğum bu görev benim için büyük bir onurdur. 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde aday adayı olarak müracaatta bulundum. “ifadesini kullandı.
       Özpınar, şöyle devam etti: “Tarihe yön veren kahraman bir milletin evladı olarak, güzel ülkemin uzun yıllar boyu süren suskunluğundan ülkesini seven her kardeşim gibi bende rahatsızdım. Çocukluğumdan itibaren yeniden, dünyaya yön veren, mazlumun dostu, zalimin hasmı  güçlü  bir Türkiye hayal ediyordum.
       Ak Parti iktidarı ile şahlanan, batılı güçlerin oyunlarını bir bir bozan, prangalarını kıran güçlü Türkiye min ayak sesleri, bizi sevenlere  huzur vermiş,  düşmanlarımıza korku salmıştır. Ak Parti iktidarı ile siyasal anlamda ortaya konulan başarı, ekonomik anlamda taçlandırılmış, Tankını, Topunu, füzesini, Savaş gemisini, Helikopterini üreten, askeri anlamda da “ey zalimler ben de varım”  diyen, zulme seyirci kalmayan, mazlumun yanında yer alan  güçlü bir Türkiye doğmuştur. Dünya siyasetinde söz sahibi, Ak Parti İktidarı ile daha da güçlü, adil, zalimin hasmı, mağdurun dostu, Büyük Güç 2023, lider ülke Türkiye temennisi ile saygılarımı sunarım.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL