ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Pedallar bu defa sahile yöneldi

BEYŞEHİR-Beyşehirli bisiklet tutkunları, Antalya’nın Manavgat ilçesi istikametine doğru pedal çevirdi. Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Bisiklet Topluluğu tarafından Beyşehir-Manavgat Bisiklet Turu düzenlendi. Köprübaşı mevkisindeki dernek ofisi önünde başlayan tur kapsamında..

Pedallar bu defa sahile yöneldi

BEYŞEHİR-Beyşehirli bisiklet tutkunları, Antalya’nın Manavgat ilçesi istikametine doğru pedal çevirdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Bisiklet Topluluğu tarafından Beyşehir-Manavgat Bisiklet Turu düzenlendi.

Köprübaşı mevkisindeki dernek ofisi önünde başlayan tur kapsamında 100 kilometre kat ederek Antalya’nın İbradı ilçesi Ormana Mahallesi’ne ulaşmayı başaran katılımcılar, geceyi burada geçirdi. Katılımcılar, ertesi gün ise Manavgat istikametine doğru pedal çevirdi. 65 kilometrelik etabın ardından Manavgat’tan otobüslerle Seydişehir ilçesine gelen katılımcılar, ardından kalan 30 kilometrelik Beyşehir etabını tamamlayarak turu sonlandırdı.

Bisiklet turu kapsamında kilometrelerce pedal çeviren katılımcılar, bisikletin sadece çocuklara alınan bir hediye olmaktan çıkarıp her yaştan insana ulaşmasını istediklerini, bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söylediler.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, bisiklet topluluğunun bu hafta sonu da 38.kilometrelik Beyşehir-Karaburun Plajı arasında pedal çevireceğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL