ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Peygamber sevgisi, coşturdu

    Çevik Düğün Salonu’nda yapılan Peygambere Sevgi Gecesi’nin açılış konuşmasında kürsüye gelen Anadolu Gençlik Derneği Beyşehir Şubesi Başkanı Mehmet Altuğ, iki cihan serveri Hazreti Muhammed’in doğumunun 1441.yılının kutlandığı bugünlerde..

Peygamber sevgisi, coşturdu

 

  Çevik Düğün Salonu’nda yapılan Peygambere Sevgi Gecesi’nin açılış konuşmasında kürsüye gelen Anadolu Gençlik Derneği Beyşehir Şubesi Başkanı Mehmet Altuğ, iki cihan serveri Hazreti Muhammed’in doğumunun 1441.yılının kutlandığı bugünlerde Peygamberimizin yaşantısını örnek alarak, onu anlamak, anlatmak ve yaşantımıza da uygulamak için dernek olarak bu programı tertip ettiklerini vurguladı.

  Dernek olarak “Ebedi kurtuluşun yolu, Kur’an ve sünnetten geçer” şuuruyla hayatının her kademesinde söz ve davranışlarıyla Peygamberimizin emrinde ve yanında, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirmenin gayretinde olduklarını anlatan Altuğ, şunları kaydetti:

     “Modern çağın bütün hastalıklarının tedavisi Peygamberimizin yaşantısında gizlidir. O yüksek ahlakı ve erdemli kişiliğiyle tüm insanlığın yolunu aydınlatmaya devam etmektedir. Peygamberimiz bizim şaşmaz kılavuzumuz ve değişmez rehberimizdir. Her türlü fenalığın çözümü peygamberimizin yaşantısına sadakatten geçmektedir”

     Programda Mustafa Özşimşekler Hoca Efendi de Peygamber Sevgisini konu alan bir konuşma yaptı.  Gecede, Türkiye 1’incisi Hafız Ömer Yılmaz ile Osman Akyol Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunarken, sinevizyon gösterisi ve seslendirilen ilahilerin ardından program sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL