ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Polis, ‘pati meraklısı’ sürücülerin peşinde

           BEYŞEHİR – Şehir merkezinde son günlerde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçların arttığına yönelik şikayetler üzerine alarma geçen Beyşehir polisi, cadde ve sokaklarda, mahalle aralarında pati..

Polis, ‘pati meraklısı’ sürücülerin peşinde

 

         BEYŞEHİR – Şehir merkezinde son günlerde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçların arttığına yönelik şikayetler üzerine alarma geçen Beyşehir polisi, cadde ve sokaklarda, mahalle aralarında pati çeken, teker kaydıran sürücülere yönelik uygulamalarını artırdı. Beyşehir şehir merkezinde özellikle havanın karardığı akşam saatlerinde bu yönde denetim ve kontrollerini sıklaştıran trafik ekiplerine,  asayiş ve değişik noktalarda görev alan ekipler de destek veriyor.
          Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata’nın telsiz anonsu talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ve çevreye rahatsızlık verdiği  yönünde plakaları ihbar edilerek şikayete konu olan araçlar üzerinde denetim ve kontrollerini yoğunlaştırıyor. İhbar edilen araç sürücüleri, uygulama ve değişik noktalarda durdurulurken sorgulamaları yapılıyor, araçlarında ve evraklarında eksikleri varsa veya trafik kurallarına uymadığı belirlenirse cezai işlem uygulanıyor.
           Beyşehir’de pati çeken araçlara yönelik uygulamaların bundan böyle de aralıksız olarak  ve kararlılıkla sürdürüleceği, trafik kurallarına uymayan ve trafik güvenliğini tehdit eden sürücülere cezai işlemlerin hız kazanacağı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL