ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Polisten fuhuş operasyonu

        BEYŞEHİR-Beyşehir’de 6 ayrı adrese yapılan operasyon kapsamında ise 3’ü kadın toplam 8 kişi gözaltına alındı. Beyşehir’de gözaltına alınan şüpheliler, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra..

Polisten fuhuş operasyonu

        BEYŞEHİR-Beyşehir’de 6 ayrı adrese yapılan operasyon kapsamında ise 3’ü kadın toplam 8 kişi gözaltına alındı. Beyşehir’de gözaltına alınan şüpheliler, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Konya’ya gönderildi.
        Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte 6 aylık takip sonucunda kadınlara zorla para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddia edilen çeteye yönelik 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Beyşehir merkezli, Konya merkez, Mersin, Tekirdağ, Antalya ve Hatay illerinde bulunun 30 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında çete üyesi oldukları belirlenen aralarında yabancı uyruklu kadınların da bulunduğu 6’sı kadın 30 kişi gözaltına alındı. Konya’da gözaltına alınan şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
        Şüphelilerin, i
l Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 28 zanlı, Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılardan 13’ü savcılıkça ifadelerinin alınmasının ardından salıverildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 15 zanlıdan 10’u tutuklandı, 5’i ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
        Polis, kentte bir grubun, iş vaadiyle kandırdığı kadınları fuhşa zorladığı bilgisi üzerine çalışma başlatmış, beş gün önce başlatılan eş zamanlı operasyonda Konya, Tekirdağ, Antalya ve Mersin’de belirlenen adreslerde 28 kişi gözaltına alınmıştı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL