ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Projelerinize desteğimiz tamdır

BEYŞEHİR – Gül ve beraberindeki oda meclis başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, başkentte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Beyşehir heyetini makamında kabul..

Projelerinize desteğimiz tamdır

BEYŞEHİR – Gül ve beraberindeki oda meclis başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, başkentte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Beyşehir heyetini makamında kabul eden Hisarcıklıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Projelerinize desteğimiz tamdır”dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgiyi Ankara dönüşü Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül verdi. Yaklaşan TOBB Genel Kurulu’nda Hisarcıklıoğlu’na başarı dileklerini ilettiklerini ve BTO olarak yanlarında olduklarını ifade ettiklerini aktaran Gül, “Kendisiyle ve ekibiyle çalışmaktan gurur duyduğumuzu belirttik.  18 Mayıs 2013 tarihinde odamıza yakışır bir şekilde seçimlerimizi tek liste ve uzlaşı sağlayarak tamamladığımızı ifade ettik. Yeni dönemde meclisimizde genç bir yapılanmaya gittiğimizi anlattık. Bu dönemde proje odaklı çalışmalar yapacağımızı, bölgemizin kalkınmasında önemli bir rol oynayacağımızı belirttik ve bu konuda yardımlarını istedik.

  Bölgemizdeki gelişmeler hakkında kendisine kısaca bilgi de verdik. Kendisine Beyşehir’e davetimizi yineledik ve bu konuda ısrarcı olduk. Davetimize  Eylül veya Ekim ayı içerisinde icabet edeceği sözünü aldık, kendisi ilçemize tekrar gelmek istediğini belirtti.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL