ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Protokol Bayramlaştı

Beyşehir – Beyşehir’de kurban bayramı dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı  tarafından bayramlaşma programı  düzenlendi. Tarihi Eşrefoğlu Camisi bünyesindeki bedesten önünde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli..

Protokol Bayramlaştı

Beyşehir – Beyşehir’de kurban bayramı dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı  tarafından bayramlaşma programı  düzenlendi. Tarihi Eşrefoğlu Camisi bünyesindeki bedesten önünde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Erdal Tunç, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Sefa Mercan, Müftü Hüseyin Erdoğan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

            Bayramlaşma programının ardından protokol sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastalar ile acil servisteki hastalar ve görevli personeli de ziyaret ederek bayramını tebrik eden protokol, çiçek verdi. Kaymakam Başıbüyük ve beraberindeki protokol, son olarak ilçe merkezinde ikamet eden şehit aileleri ile gazileri de  evlerinde ziyaret ederek,bayramını kutladı. Başıbüyük, şehit aileleri ile gazilere birer çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL